Yıldız Sarayı Motifli Masaüstü Organizer
Yıldız Sarayı Motifli Masaüstü Organizer
Yıldız Sarayı Motifli Masaüstü Organizer

Yıldız Sarayı Motifli Masaüstü Organizer (EY.03.03.102953)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺500,00(KDV Dahil)
₺83,33 'den başlayan taksitlerle

Osmanlı Padişahı II. Abdülhamit zamanında Osmanlı Devleti’nin ana sarayı olarak kullanılmış olan Yıldız Sarayı, ilk olarak Sultan III. Selim’in annesi Mihrişah Sultan için yaptırılmıştır. İstanbul Beşiktaş’ta yer alan saray, Marmara Denizi sahilinden başlayıp kuzeybatı yönüne doğru devam eden ve sırt çizgisine kadar tüm yamacı kaplayan bir bahçe ve koruluk içinde bulunmaktadır.


Anadolia Mağazacılık tarafından yapılan ve çalışma masanızın üzerinde kullanabileceğiniz Yıldız Sarayı motifli ahşap organizer sayesinde hem evinizde hem ofisinizde eşyalarınızı düzenli şekilde bir arada tutabilir ve masanıza şıklık katabilirsiniz. Ahşap kaide üzerinde kalemlik, takvimlik ve telefon standı olarak tasarlanmış organizeri dilerseniz çalışan arkadaşlarınıza ve birlikte çalıştığınız çalışma arkadaşlarınıza da hediye edebilirsiniz. İş hayatı deyince, kurumsal hediye olmak için çok uygun olan bu organizer, sevdiklerinizi mutlu edecek hediye seçenekleri arasında öne çıkmaktadır.

 

Yapılışı 

Anadolia Mağazacılık tarafından yapılan Yıldız Sarayı motifli masaüstü organizer, ahşaptan yapılmıştır.

   

Kullanım Alanları

Yıldız Sarayı motifli ahşap organizeri, hem evinizde hem ofisinizde eşyalarınızı düzenli şekilde bir arada tutmak ve masanıza şıklık katmak için kullanabilirsiniz. Anadolia Mağazacılık tarafından ahşap kaide üzerinde kalemlik, takvimlik ve telefon standı olarak tasarlanan organizeri dilerseniz çalışan arkadaşlarınıza ve birlikte çalıştığınız çalışma arkadaşlarınıza da hediye edebilirsiniz. Ofis hayatı söz konusu olduğunda kurumsal hediye olarak düşünebileceğiniz bu organizer, sevdiklerinizi mutlu edecek hediye seçenekleri arasındadır.

   

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, kuru bezle temizlenmelidir.

   

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle paketlenerek gönderilmektedir.

  

Ürün Detayları

Yükseklik: 9 cm

En: 8 cm

Boy: 26 cm

Ağırlık: 216 g

 

 
Renk
Ahşap
Boyut/Ebat
9x8 cm
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR