Yaşam Çiçeği Formlu Bölmeli Ahşap Takı Kutusu
Yaşam Çiçeği Formlu Bölmeli Ahşap Takı Kutusu
Yaşam Çiçeği Formlu Bölmeli Ahşap Takı Kutusu

Yaşam Çiçeği Formlu Bölmeli Ahşap Takı Kutusu (EY.05.05.100910)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺225,00(KDV Dahil)
₺37,50 'den başlayan taksitlerle

Semboller söz konusu olduğunda yaşam çiçeği sembolü; tarihi çok eskilere dayanmasına rağmen adını 1990’lı yıllarda alan, birçok kültürde, öğretide ve dinde büyük önem taşıyan; eski el yazmalarında, tapınaklarda, sanatta karşımıza çıkan bir semboldür. Yaşam çiçeği, iç içe geçmiş eşit alana sahip çok sayıda daireden ve tüm bu dairelerin en dışında da büyük bir daireden oluşan, dairelerin içindeki çiçeklerin simetrik göründüğü, yaşam çiçeğinin anlamı nedeniyle özellikle New Age hareketleri ve grupları için kutsal geometri içinde yer alan geometrik formdur.

Yaşam çiçeği ne anlama gelir? diye soracak olursanız; yaşam çiçeği formu ile varlık, evrenin oluşumu, yaratılış döngüsü anlatılmaktadır diyebiliriz. Bilgi, bilgelik, aydınlanma ile ilişkilendirilen sembol aynı zamanda çokluktaki birliği, varlığın tek bir kaynaktan geldiğini, her şeyin birbirine bağlı olduğunu ifade etmektedir. Kabala ’da yer alan hayat ağacı sembolünün de bu sembolden türemiş olabileceği düşünülmektedir.

Anadolia Mağazacılık tarafından yaşam çiçeği formu ile tasarlanan bölmeli ahşap takı kutusu, bu kadim sembolü günlük hayata taşımak amacıyla yapılmıştır.


Yapılışı

Ahşap 3 mm mdf malzemeden yapılmıştır.

 

Kullanım Alanları

Bölmeli takı kutusunu dilerseniz sadece takı kutusu olarak kullanmakla kalmayıp, farklı malzemelerinizi düzenli bir biçimde yerleştirmek amacıyla da kullanabilirsiniz. Dekorasyon konusunda hassas davranıyorsanız, bu ahşap takı kutusu ile yaşam alanlarınıza şıklık katabilirsiniz. Günlük hayatınızda yaşam çiçeği sembolünün anlamı ile haşır neşir olmak ve ruhsal konularla ilgili farkındalığınızı arttırmak amacıyla da bu sembolden yararlanabilirsiniz.

Özel günler için hediye olarak harika bir seçenek olan yaşam çiçeği formlu bölmeli takı kutusu, kadınlara hediye almakta zorlananlara muhteşem bir alternatif olacaktır. Kadınlar için hediye dendiğinde ilk akla gelen günlerden olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü başta olmak üzere tüm özel günlerde hediye seçenekleri arasında düşünülebilecek şık ve zarif bir organizerdir.

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

 

Gönderim Şekli

Ürün, kargoya dayanıklı ambalajlama ile kargo kutusunda gönderilmektedir.

 

Ürün Detayları

Uzunluk: 22 cm

En : 22 cm

Derinlik: 4 cm

Ağırlık : 0,298 g

 

 
Renk
Kahverengi
Materyal
Ahşap
Boyut/Ebat
22x22 cm
Parça Sayısı
Tekli
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR