Türkiye'nin Somut Olmayan Kültürel Mirası İngilizce
Türkiye'nin Somut Olmayan Kültürel Mirası İngilizce

Turkey’s Intangible Cultural Heritage (Türkiye’nin Somut Olmayan Kültürel Mirası) İngilizce Kitap (YB.01.02.101406)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺265,00
₺44,17 'den başlayan taksitlerle

Türk kültürü hakkında genel kültürünüzü arttırmak ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yayınları’ndan basılan bu kitap tam size göre! İngilizce hazırlanmış bu kitap ile İngilizce’nizi de geliştirebilir, kaynak niteliğindeki kitabı İngilizce konuşan ve Türk kültürüne ilgi duyan arkadaşlarınıza ya da Türk kültürünü tanıtmak istediğiniz sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.


Kitap Tanıtımından:

"Türkiye'nin Somut Olmayan Kültürel Mirası" adlı çalışmamız, kültürümüzün paha biçilmez öğelerini kayıt altına almayı ve gelecek kuşakların ilgi ve bilgisine sunmayı amaçlamaktadır. Somut olmayan kültürel mirasın yazılı ve görsel anlatımının özgün bir teknikle birleştirildiği bu kataloğun, Türkiye'nin yaşayan veya kaybolma tehlikesi altında olan kültürel varlığının zenginliğini ve çeşitliliğini gözler önüne sererken her alanda ve her anlamda yeni kültürel üretimlere de esin kaynağı olacağını umuyoruz.

 

 

Kullanım Alanları

Türk kültürü konusunda detaylı bilgi edinebileceğiniz "Türkiye'nin Somut Olmayan Kültürel Mirası" adlı kitabına mutlaka kitaplığınızda yer açmalı, kaynak niteliğindeki bu kitaptan yararlanmalısınız. İngilizce kitaplar arasında bulunan bu kitap sayesinde İngilice’nizi geliştirebilir, kitabı hediye seçenekleri arasında değerlendirebilirsiniz.

 

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle paketlenerek gönderilmektedir.



Ürün Detayları

Editör: M. Öcal Oğuz

Yayınevi: T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı

Sayfa Sayısı: 301

Ölçü: 27,7x20,4 cm

Baskı Yılı: 2017

Baskı Sayısı: 2

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR