Terrazzo Desenli Banyo Seti
Terrazzo Desenli Banyo Seti
Terrazzo Desenli Banyo Seti
Terrazzo Desenli Banyo Seti
Terrazzo Desenli Banyo Seti
Terrazzo Desenli Banyo Seti

Terrazzo Desenli Banyo Seti (EY.08.01.102998)

Marka : Anadolia

Terrazzo, çok eski dönemlerden beri kullanılan bir malzeme olarak karşımıza çıkıyor ve mermer parçaları ile çimento karışımından oluşuyor. İlk zamanlarda sadece zeminlerde tercih edilen bu malzemeye, son dönemlerde duvarlarda da dekoratif objelerde de sık sık başvuruluyor. Terrazzo, bulunduğu alana modern görünüm kazandırması sayesinde dekorasyon trendleri arasında önemli yer kaplıyor.

Anadolia Mağazacılık tarafından terrazzo deseni verilerek hazırlanan tepsili banyo seti sayesinde sabunluk, diş fırçalık gibi banyo düzeni sağlamanıza yardımcı organizerleri düzenli şekilde bir arada tutabilir ve banyonuza şık, modern bir hava katabilirsiniz. Her evde ihtiyaç duyulacak banyo aksesuarlarının tepsi üzerinde birlikte bulunduğu bu zarif ve kullanışlı banyo organizerini hediyelik eşya kategorisinde de değerlendirebilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

 

*Anadolia Mağazacılık olarak; kadın emeğine değer veriyor, emektar kadınlarımıza destek olmayı görev biliyoruz. Kadın istihdamını önemsiyor ve kendi üretimimiz olan ürünlerin, tasarlanıp üretilmesinden sizlere ulaşmasına kadar her aşamasına kadınları dâhil etmeye özen gösteriyoruz. Kadın eli değmiş ürünlerimizi beğeninize sunarak sizlerin de kadınlarımıza destek olabilmenizi sağlamayı amaçlıyoruz. Bu ürün de yine kadın emeği bulunan ürünlerimizden biri olarak siz sahibini bekliyor. Güzel günlerde kullanmanızı dileriz.

 

 

Yapılışı

Terrazzo deseni verilerek hazırlanmıştır.

 

 

Kullanım Alanları

Banyoların olmazsa olmazı banyo aksesuarlarının bir arada bulunduğu tepsili banyo takımını, banyo düzeninizi sağlamak için organizer olarak kullanabilir, aynı zamanda banyonuzda şık ve modern bir hava yaratabilirsiniz. Dekorasyon trendleri içinde çok tercih edilen terrazzo deseninden yapılmış bu zarif banyo takımını, hediye seçenekleri arasında da değerlendirebilirsiniz.

 

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, elde temizlenmelidir.

 

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle paketlenerek gönderilmektedir.

 

 

Ürün Detayları

Altlık

En: 27,8 cm

Boy: 14 cm

Derinlik: 1,1 cm

 

Sabunluk

En: 10,1 cm

Boy: 8,8 cm

Derinlik: 1,1 cm

 

Kap 1

En: 9,8 cm

Boy: 8 cm

Derinlik: 6,5 cm

 

Kap 2

En: 7,7 cm

Boy: 5,6 cm

Derinlik: 4,9 cm

 
Renk
Çok Renkli
Materyal
Mermerit
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR