Terrazzo Desenli Aynalı Takı Organizeri
Terrazzo Desenli Aynalı Takı Organizeri
Terrazzo Desenli Aynalı Takı Organizeri
Terrazzo Desenli Aynalı Takı Organizeri

Terrazzo Desenli Aynalı Takı Organizeri (EY.09.01.103004)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺1.800,00(KDV Dahil)
₺300,00 'den başlayan taksitlerle

Terrazzo, çok eski dönemlerden beri kullanılan bir malzeme olarak karşımıza çıkıyor ve mermer parçaları ile çimento karışımından oluşuyor. İlk zamanlarda sadece zeminlerde tercih edilen bu malzemeye, son dönemlerde duvarlarda da dekoratif objelerde de sık sık başvuruluyor. Terrazzo, bulunduğu alana modern görünüm kazandırması sayesinde dekorasyon trendleri arasında önemli yer kaplıyor.  


Terrazzo deseni verilmiş Anadolia Mağazacılık tasarımı Aynalı Takı Organizeri ile siz de yaşam alanlarınızı modern hale getirebilir, takılarınızı düzenli ve dekoratif bir şekilde yerleştirebilirsiniz. Masanızın üzerinde kullanabileceğiniz aynası da bulunan organizeri, hem şık hem kullanışlı oluşuyla hediyelik eşya olarak da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

 

*Anadolia Mağazacılık olarak; kadın emeğine değer veriyor, emektar kadınlarımıza destek olmayı görev biliyoruz. Kadın istihdamını önemsiyor ve kendi üretimimiz olan ürünlerin, tasarlanıp üretilmesinden sizlere ulaşmasına kadar her aşamasına kadınları dâhil etmeye özen gösteriyoruz. Kadın eli değmiş ürünlerimizi beğeninize sunarak sizlerin de kadınlarımıza destek olabilmenizi sağlamayı amaçlıyoruz. Bu ürün de yine kadın emeği bulunan ürünlerimizden biri olarak siz sahibini bekliyor. Güzel günlerde kullanmanızı dileriz.

  

 

Yapılışı

Terrazzo deseni verilerek hazırlanmıştır.

 

 

Kullanım Alanları

Terrazzo Desenli Aynalı Takı Organizeri ile yaşam alanlarınıza modern bir hava katabilir, takılarınızı düzenli ve dekoratif bir şekilde yerleştirebilirsiniz. Anadolia Mağazacılık tarafından, kullanışlı şekilde dizayn edilmiş takı organizerini, sevdiklerinize hediye etmek üzere hediye seçenekleri arasında da değerlendirebilirsiniz.

 

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, bezle silerek temizlenmelidir.

 

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle paketlenerek gönderilmektedir.



Ürün Ölçüleri

Boy: 17 cm

En: 22 cm

Derinlik: 1 cm

Ağırlık: 1214 g

 

 
Renk
Turkuaz
Materyal
Polyester
Parça Sayısı
3'lü
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR