Termostatlı Ahşap Masif Puro Kutusu
Termostatlı Ahşap Masif Puro Kutusu
Termostatlı Ahşap Masif Puro Kutusu

Termostatlı Ahşap Masif Puro Kutusu (EY.05.05.103003)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺1.950,00(KDV Dahil)
₺325,00 'den başlayan taksitlerle

Termostatlı Ahşap Masif Puro Kutusu, kullanışlılığı ve şıklığı ile severek kullanacağınız ürünler arasında! İçindeki nem tutucu ve iç kısmı ile bağlantılı analog göstergeli nem ölçer sayesinde, purolarınızı nemi ideal bir ortamda saklayabilirsiniz. İçi ham ağaçtan tasarlanmış ahşap masif puro kutusunun iç ve dış kapağındaki özgün işlemeler ile yaşam alanlarınızı farklılaştırabilirsiniz.

 

Dekorasyonlara güzellik katacak bu işlevsel puro kutusunu her daim sevdiklerinize hediye edebileceğiniz gibi; Babalar Günü gibi özel günlerde de hediye seçenekleri arasında değerlendirebilirsiniz.

 

 

Yapılışı

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle tasarlanan Termostatlı Ahşap Masif Puro Kutusu, fırınlanmış Kayın Ağacı’ndan yapılmıştır. İçinde 1 adet nem tutucu ve iç kısım ile bağlantılı analog göstergeli nem ölçer bulunmaktadır. Ham ağaçtan tasarlanan ürünün iç kısmı, puroların nem bakımından ideal bir ortamda saklanmasını sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir.

 

 

Kullanım Alanları

Puro kutusu olarak tasarlanmış ahşap kutuyu, purolarınızı saklamak için ya da dekoratif amaçlı kullanabileceğiniz gibi, sevdiklerinize hediye etmek amacıyla hediyelik eşya olarak da değerlendirebilirsiniz. Her daim hediye edilmeye uygun olan bu şık ve işlevsel kutu, Babalar Günü gibi özel günlerde de hediye edilmeye uygundur.

 

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, kuru bir bez ile temizlenmelidir.

 

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle paketlenerek gönderilmektedir.

 

Ürün Ölçüleri

Boy: 22,5 cm

En: 26,5 cm

Yükseklik: 5 cm

Ağırlık: 1206 g


Renk
Kahverengi
Materyal
Ahşap
Boyut/Ebat
22,5x26,5
Parça Sayısı
Tekli
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR