Tasarım Punch Nakışlı Gabardin Portföy El Çantası Turuncu
Tasarım Punch Nakışlı Gabardin Portföy El Çantası Turuncu
Tasarım Punch Nakışlı Gabardin Portföy El Çantası Turuncu

Tasarım Punch Nakışlı Gabardin Portföy El Çantası Turuncu (AK.02.04.103037)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺450,00(KDV Dahil)
₺75,00 'den başlayan taksitlerle

Kadınlar söz konusu olduğunda ilk akla gelenlerden biri moda oluyor ve moda dendiğinde de kadın çantaları vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Sadece estetik açıdan değil, kullanışlılık açısından da farklı boylarda, kumaşlarda, renklerde çantalara ihtiyaç duyuluyor. Bu nedenle kadınların dolabında mutlaka her kıyafete ve duruma uygun olacak çeşitlilikte çanta bulunuyor. El çantaları da kadınlar için olmazsa olmazlar içindeki yerini alıyor.

 

Küçük el çantaları olan ve clutch çanta olarak da bilinen portföy çantalar, hem kolay taşınmaları hem de pratik oluşlarının yanında şık ve zarif görünmeleri nedeniyle çok tercih ediliyor. Moda trendleri içinde kendine önemli bir yer bulan portföy el çantaları, günlük hayatın bir parçası hâline gelmiş durumda. Bununla birlikte, punch nakışlı tasarımlar da oldukça dikkat çekiyor.

 

Siz de dolabınıza bu şık ve kullanışlı çantalardan eklemek ya da sevdiklerinize güzel bir hediye sunmak istiyorsanız, “Turuncu Renkli Punch Nakışlı Gabardin Portföy El Çantası” tam size göre! Küçük saplı, turuncu renkli gabardin kumaştan yapılmış bu çanta aynı zamanda, 3 katmanlı astarı sayesinde tok bir duruşa da sahip. Kaçırmayın deriz!

 

 


Yapılışı

Anadolia Mağazacılık tarafından punch nakışlı olarak özenle tasarlanmış bu portföy el çantası, turuncu renkli gabardin kumaştan yapılmıştır. Tok bir duruşa sahip olması için 3 katmanlı astar ve kolay taşınabilmesi için de küçük bir sap eklenmiştir.

 

 


Kullanım Alanları

Pratik kullanımı sayesinde günlük yaşamınızın bir parçası hâline gelebilecek olan bu potföy el çantasını, yanınızda taşımanız gereken en temel eşyalarınızı koymak için kullanabilir, kolay taşınabilir olmasıyla gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. Şık ve kullanışlı olan “Turuncu Renkli Punch Nakışlı Gabardin Portföy El Çantası”nı hediye seçenekleri arasında da değerlendirebilir, sevdiklerinize hediye olarak sunabilirsiniz.

 

 


Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle paketlenerek gönderilmektedir.

 

 


Ürün Detayları

En: 30 cm 

Boy: 21 cm

Renk: Turuncu

 
Renk
Turuncu
Beden
Tek Ebat
Yaş
Tüm Yaş Grupları
Desen
Karışık
Yaş Grubu
Tüm Yaş Grupları
Cinsiyet
Kadın
Ortam
Casual / Günlük
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR