Taç Yapraklı Masaüstü 3’lü Set
Taç Yapraklı Masaüstü 3’lü Set
Taç Yapraklı Masaüstü 3’lü Set
Taç Yapraklı Masaüstü 3’lü Set
Taç Yapraklı Masaüstü 3’lü Set

Taç Yapraklı Masaüstü 3’lü Set (EY.05.15.103023)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺1.750,00(KDV Dahil)
₺291,67 'den başlayan taksitlerle

Dekorasyona önem veriyor ve dekore etmekten keyif alıyorsanız, ufak dokunuşların yaşam alanlarınızda nasıl büyük farklar yaratabildiğini bilirsiniz. Taç Yapraklı Masaüstü 3’lü Set de küçük dokunuşlarla mekânınızın havasını değiştirebilmeniz için doğru bir seçim olacaktır. Siyah üzerine altın rengi ile detaylandırılmış zarif yaprak desenleri, dekorasyonunuza güzellik katacaktır. Masanızın veya sehpanızın üzerinde kullanabileceğiniz 3’lü seti dilerseniz, hediyelik eşya kategorisinde değerlendirerek sevdiklerinize hediye de edebilirsiniz. 1 büyük boy ve 2 orta boydan oluşan mermerit set, zarif desenleri ve her ortama uyum sağlayan rengi sayesinde, dostlarınızı mutlu edecek hediye seçenekleri arasındadır.



*Anadolia Mağazacılık olarak; kadın emeğine değer veriyor, emektar kadınlarımıza destek olmayı görev biliyoruz. Kadın istihdamını önemsiyor ve kendi üretimimiz olan ürünlerin, tasarlanıp üretilmesinden sizlere ulaşmasına kadar her aşamasına kadınları dâhil etmeye özen gösteriyoruz. Kadın eli değmiş ürünlerimizi beğeninize sunarak sizlerin de kadınlarımıza destek olabilmenizi sağlamayı amaçlıyoruz. Bu ürün de yine kadın emeği bulunan ürünlerimizden biri olarak siz sahibini bekliyor. Güzel günlerde kullanmanızı dileriz.

 


Yapılışı

Anadolia Mağazacılık tarafından mermeritten yapılmış setin alt zemini siyah mat boya ile renklendirildikten sonra altın renkte dokunuşlarla kullanıma hazır hâle getirilmiştir. 3’lü mermerit set 1 büyük boy, 2 orta boy üründen oluşmaktadır.

 

 


Kullanım Alanları

Hem ev dekorasyonu hem ofis dekorasyonu için uygun olan Taç Yapraklı Masaüstü 3’lü Set, hediyelik olarak da iyi bir seçim olacaktır.

 

 


Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

 

 

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle paketlenerek gönderilmektedir.

 


 

Ürün Detayları


1 Adet Büyük Boy Ürün Detayları

En: 23 cm

Boy: 23 cm

Derinlik: 6 cm

Ağırlık: 1,461 kg

 

 

2 Adet Orta Boy Ürün Detayları

En: 14 cm

Boy: 13 cm

Derinlik: 5 cm

Ağırlık: 1,461 kg

 

 

 

 

 

 

Renk
Siyah
Materyal
Mermerit
Boyut/Ebat
23x23 cm,14x13 cm
Parça Sayısı
3'lü
Ürün Şekli
Yuvarlak
Ürün Çeşidi
Kase
Ürün Tipi
Dekoratif Kase
Tema / Stil
Klasik
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR