Saray Bahçesinde Gezinti Küçük Boy Vintage Masif Kutu

Saray Bahçesinde Gezinti Küçük Boy Vintage Masif Kutu (EY.05.05.102977)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺600,00(KDV Dahil)
₺100,00 'den başlayan taksitlerle

Vintage ahşap masif kutu üzerine dijital baskı ile işlenmiş resim, Fransız peyzaj ressamı Louis François Cassas tarafından yapılmış “Saray Bahçesinde Gezinti” adlı tabloya aittir. Aynı zamanda mimar, heykeltıraş, arkeolog, antikacı olan Cassas; mimari ve arkeolojik çizimlerinin yanında pek çok manzara, günlük yaşam, bitki ve hayvan resimleri de çizmiştir. Farklı ülkelerden ve dönemlerden geniş bir koleksiyon oluşturmak için uzun yıllar uğraş veren Cassas, 1784-1786 yılları arasında Fransız Büyükelçiliği’nde çalıştığı dönemde, Fransa’nın Osmanlı Büyükelçisi’ne eşlik ederek Anadolu’yu resmetmiştir. Saray Bahçesinde Gezinti resmi de büyük imparatorlukların başkenti olmuş İstanbul’un tarihini, eşsiz doğasını, dönemin yaşam biçimini yansıtması bakımından önemlidir.

 

Anadolia Mağazacılık tarafından tasarlanan Saray Bahçesinde Gezinti Vintage Ahşap Masif Kutu’yu organizer olarak çok amaçlı kullanabilir, aynı zamanda yüzeyindeki derin desen işlemeleriyle şık bir görüntüye sahip kutuyu sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

 

 

 

Yapılışı

Üzerine özel baskı uygulanan ahşap masif kutunun kenarları işlendikten sonra renklendirilmesi yapılmıştır. Tamamı masif ahşaptan yapılmış; kapak kenarları ve yüzeyleri derin işlemeli, özel baskı tekniği ile tasarlanmıştır.

 

 

 

Kullanım Alanları

Organizer olarak çok amaçlı kullanabileceğiniz kutuyu, şık görüntüsü sayesinde yaşam alanlarınıza rahatlıkla yerleştirebilir ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

 

 

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, kuru bir bez ile temizlenmelidir.

 

 

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle paketlenerek gönderilmektedir.

 

 

 

Ürün Detayları

 

En: 22,5 cm

Boy: 22,5 cm

Yükseklik: 4,7 cm

 

 

Renk
Kahverengi
Materyal
Ahşap
Boyut/Ebat
22,5x22,5
Parça Sayısı
Tekli
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR