Parçalı Altın Varaklı Zeus Başı
Parçalı Altın Varaklı Zeus Başı
Parçalı Altın Varaklı Zeus Başı
Parçalı Altın Varaklı Zeus Başı
Parçalı Altın Varaklı Zeus Başı

Parçalı Altın Varaklı Zeus Başı (RP.02.03.103022)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺1.200,00(KDV Dahil)
₺200,00 'den başlayan taksitlerle

Orijinali Efes Müzesi’nde bulunan Zeus Başı, Anadolia Mağazacılık tarafından orijinal tasarımından ve dönemindeki renginden esinlenerek altın varaklı fakat 3 parçalı modern şekilde tasarlanmıştır. Yunan mitolojisinde en güçlü ve önemli tanrı olan Zeus, “Tanrıların ve İnsanların Babası” olarak anılır. Aynı zamanda gökyüzünün, şimşeğin ve gök gürültülerinin tanrısı olması nedeniyle çoğu zaman elinde şimşek ile resmedilir. Yağmur ondan beklenir ve bereket ile özdeşleştirilmiştir. Boğa, kartal, meşe ağacı, taht ve asa da diğer simgeleri arasındadır. Titan Kronus’un ve eşi Rheia’nın oğlu olan Zeus, Tanrıça Hera’nın kocasıdır.

 

Siz de mitolojiye meraklıysanız ve dekorasyona önem veriyorsanız, Parçalı Altın Varaklı Zeus Başı ile yaşam alanlarınıza modern bir hava katabilirsiniz. Dekoratif oluşu ile hediyelik eşya kategorisinde de değerlendirebileceğiniz Zeus Başı’nı sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Anadolia Mağazacılık tarafından hazırlanmış özel kutusu sayesinde, hediyenizi şık bir şekilde dostlarınıza sunabilirsiniz.

 

 


Yapılışı

Anadolia Mağazacılık tarafından beton harcıyla üretilen Zeus Başı, modern olarak altın varaklı ve 3 parçalı şekilde tasarlanmıştır. Özel tasarımlı kutusunda gönderilmektedir.

 

 

 

Kullanım Alanları

Yaşam alanlarınızı dekore ederken kullanabileceğiniz Parçalı Altın Varaklı Zeus Başı’nı hediye seçenekleri arasında da değerlendirebilirsiniz.

 

 


Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

 

 


Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından hazırlanan özel kutusunda gönderilmektedir.

 

 


Ürün Detayları

En: 14 cm

Boy: 18 cm

Derinlik: 24 cm

Ağırlık: 5,424 kg

 

 

Kutu Detayları

En: 23 cm

Boy: 37 cm

Derinlik: 14 cm

Ağırlık: 6,424 kg

 

 

 

 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR