Osmanlı'da Kadın 3'lü Ayaklı Pano
Osmanlı'da Kadın 3'lü Ayaklı Pano
Osmanlı'da Kadın 3'lü Ayaklı Pano
Osmanlı'da Kadın 3'lü Ayaklı Pano
Osmanlı'da Kadın 3'lü Ayaklı Pano
Osmanlı'da Kadın 3'lü Ayaklı Pano

Osmanlı'da Kadın 3'lü Ayaklı Pano (EY.02.07.100338)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺465,00(KDV Dahil)
₺77,50 'den başlayan taksitlerle

“Osmanlı’da Kadın” temasının işlendiği üç ünlü resim, Anadolia Mağazacılık tarafından üçlü masaüstü pano haline getirilmiştir. Bu üçlü masaüstü panoya mekanlarınızda yer vererek Osmanlı Dönemi’ne yolculuk yapabilir, ilgili dönemin sanatını derinlemesine hissedebilir, o dönem kadınlarının yaşam tarzlarına tanıklık etme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Üçlü panoda yer alan resimlerden “Göksu Sefası” ve “Saz Çalan Kadın” resimlerinin ressamı Fausto Zonaro; Avrupa’da kendini sanatçı olarak ispatlamanın zorluklarını yaşadıktan sonra Osmanlı İmparatorluğu Dönemi’nde İstanbul’a gelen, dönemin tanıklığını yaparak turistlere küçük İstanbul tabloları yapıp satan, tüm dünyada İstanbul ve Türkiye ile ilgili tablolarıyla tanınan, Türk konularını işleyen ressamlar arasında önemli yere sahip olan ressamlardandır.

Üçlü panodaki diğer resmin ressamı olan, Osmanlı Dönemi’ne tanıklık eden, İstanbul’u ziyaret edip çok sayıda pastel çizim ile ülkesine dönen İsviçreli ressam Jean-Etienne Liotard da, Osmanlı kıyafetlerini konu alan çalışmalarıyla büyük ilgi görmüştür. “Türk Elbisesi ile Oturan Kadın” tablosu, bu konudaki çalışmalarının seçkin örneklerindendir.


*Anadolia Mağazacılık olarak; kadın emeğine değer veriyor, emektar kadınlarımıza destek olmayı görev biliyoruz. Kadın istihdamını önemsiyor ve kendi üretimimiz olan ürünlerin, tasarlanıp üretilmesinden sizlere ulaşmasına kadar her aşamasına kadınları dâhil etmeye özen gösteriyoruz. Kadın eli değmiş ürünlerimizi beğeninize sunarak sizlerin de kadınlarımıza destek olabilmenizi sağlamayı amaçlıyoruz. Bu ürün de yine kadın emeği bulunan ürünlerimizden biri olarak siz sahibini bekliyor. Güzel günlerde kullanmanızı dileriz.

 

Yapılışı

Mermerit üzerine baskıdır, 3 mm ahşap çerçeve içine yerleştirilmiştir. Masaüstünde sabit kalması için ayakları ile birlikte sunulmaktadır, ayrıca duvara asabilmeniz için de uygundur.

 

Kullanım Şekli

Masaüstünde ya da duvara asılarak kullanılabilen panolar, kimyasal temizleyici olmadan nemli bez ile temizlenmelidir. 

 

Ürün Detayları

Uzunluk: 44 cm

En : 29 cm

Derinlik: 7 cm

Ağırlık : 3,162 g

 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR