Modern Tasarımlı Çizgili 6'lı Kadeh Seti

Modern Tasarımlı Çizgili 6'lı Kadeh Seti (EY.04.03.103117)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺4.056,00(KDV Dahil)

Çizgisel ifadeler, başlangıçtan günümüze uzanan köklü bir geçmişe sahiptir. Çizgi, bir anlatım tarzıdır ve belirli bir çalışma süreciyle ortaya çıkar. İlkel toplumlar evren hakkındaki bilgisizlikleri nedeniyle soyut sanata yönelirken, uygar toplumlar farklı nedenlerle soyut sanata ilgi gösterirler; çünkü bilim ve uygarlık sayesinde evren hakkında yeterli bilgiye sahiptirler. "Biçim" olgusu, iç dünyanın dış dünyaya karşı üstünlüğünü şekillendirmiştir ve çağrışımlar aracılığıyla çözümlemeler yaratmak, biçimleri sadeleştirerek bir nesnenin bir konumdan başka bir konuma dönüşebileceği düşüncesini modern sanatta geliştirmiştir, böylece uyumlu yeni ürünler ve tasarımlar ortaya çıkmıştır.

 

Anadolia tarafından tasarlanan Modern Tasarımlı Çizgili 6’lı Kadeh Seti de çizgisel ifadelerin yolculuğunun yansıması ve gelişimidir. Yeni başlangıçlar yaparak büyük farklar yaratmak mümkündür.

 

Yapılışı

Modern Tasarımlı Çizgili 6’lı Kadeh Seti’nin üzerindeki desenler el işçiliğiyle üretilmiştir.

 

Kullanım Alanları

Şık ve zarif bir sofra kurmak, sunumlarınızda fark yaratmak istiyorsanız, Modern Tasarımlı Çizgili 6’lı Kadeh Seti tam size göre! Dilerseniz bu seti sevdiklerinize hediye olarak da sunabilirsiniz.

 

Kullanım Şekli

Elde yıkanması önerilmektedir.

 

Gönderim Şekli

Özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir.

 

 
Renk
Siyah
Materyal
Cam
Parça Sayısı
6'lı
Hacim
300 - 399 ml
Ürün Tipi
Kadeh Seti
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR