Medusa Mermerit Masa Üstü Obje

Medusa Mermerit Masa Üstü Obje (RP.02.04.103066)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺1.350,00(KDV Dahil)
₺225,00 'den başlayan taksitlerle

Yunan mitolojisinde Medusa, mitolojinin en şanssız kahramanı olarak kabul edilir ve hikâyesi yaygın olarak bilinir. Bu kadar yaygın şekilde bilinmesinin nedeni, Medusa’nın kendisine bakanları taşa çevirmesi, yılan saçlı, keskin dişli, lanetli ve ölümcül bir dişi canavar olmasıdır. Üç kız kardeşten tek ölümlü olandır. Aslında Medusa başlangıçta çok güzeldir ve güzelliği tüm kadınlar tarafından kıskanılır. Poseidon, karısı Athena’nın tapınağındaki Medusa’nın güzelliğine âşık olur ve âşık olduğu bir ölümlü olduğu için aşkını belli etmez. Ancak Athena bu aşktan haberdar olur, kıskançlık duygusuyla Medusa’yı cezalandırmak ister. Verebileceği en kötü ceza onun güzelliğini almaktır. Onu ve diğer iki kız kardeşini Gorgon adı verilen korkunç dişi canavara çevirir. Böylece Medusa; yılan saçlı, korkunç yüzlü, kanatlı bir yaratık hâline gelir. Çirkin Medusa’ya kimse bakmaz olur, hatta bakanlar taşa dönüşür. Bu nedenle Medusa’nın başı antik çağlardan beri pek çok yerde kullanılan bir figür olarak karşımıza çıkar.

 

İstanbul’un tarihi semti Sultanahmet’te yer alan İstanbul Arkeoloji Müzesi’ndeki anıtsal merdivenlerde ziyaretçileri karşılayan Medusa heykelinden esinlenerek yapılan bu ürün, özel ahşap kutusunda gönderilmektedir.

 

 

Yapılışı

Cam granüllü mermeritten yapılmıştır ve özel tasarımlı kutusu ahşaptır.

 

 

Kullanım Alanları

İstanbul’un tarihi semti Sultanahmet’te yer alan İstanbul Arkeoloji Müzesi’ndeki anıtsal merdivenlerde ziyaretçileri karşılayan Medusa heykelinden esinlenerek yapılan bu ürün, özel ahşap kutusunda gönderilmektedir. Anadolia Mağazacılık tarafından hazırlanan Medusa Mermerit Masa Üstü Obje sayesinde Yunan mitolojisinde geçen ve yaygın olarak bilinen hikâyeyi yaşam alanlarınıza taşıyabilir, dekorasyonunuza farklılık katabilirsiniz.

 

 

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan nemli bir bez ile temizlenmelidir.

 

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle hazırlanmış ahşap kutusunda gönderilmektedir.

 

 

Ürün Detayları

Malzeme: Cam Granüllü Mermerit

  

 

 

Kutu Detayları

Malzeme: Ahşap

En: 23 cm

Boy: 26 cm

Yükseklik: 9 cm

Ağırlık: 2.021 kg

 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR