Lotus Dekoratif Mumluk

Lotus Dekoratif Mumluk (EY.05.19.103139)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺540,00(KDV Dahil)

Lotus, ruhsal aydınlanmayı temsil eder. Kirli ortamına ve kök saldığı çamurlu suya bakmaksızın, güneşe dönük güzellikte çiçek açmak için her şeyin üzerinde yükselir. Bu, dünyanın üstesinden gelmenin ve ruhsal aydınlığa ulaşmak için çekilen çilenin içinden çıkma sembolü olarak kabul edilebilir. 

 

Lotus çiçeği ruhsal aydınlanmaya ulaşmak için gereken kademeli adımlara benzer şekilde, her seferinde bir taç yaprağını yavaşça açar. Bu anlamda lotus, kişisel ilerlemenin de bir simgesidir.

 

Lotus ayrıca kendinize ve kim olduğunuza sadık kalmanın mükemmel bir örneği olarak da anlam bulur. Çevresinde ne olursa olsun ne olduğuyla gurur duyar ve çevrenin bir parçası olarak varlığını sürdürür. Sadece orada olmakla bile çevresini güzelleştirir. 

 

Özgün detayları ve anlamıyla hayranlık uyandıran Lotus Dekoratif Mumluk, özel günleriniz için en uygun seçenek olarak karşınıza çıkmaktadır.

 

Lotus dekoratif mumluğu sevdiklerinize hediye ederek sizi hep hatırlamasını sağlayabilir veya bulunduğunuz ortamda değerlendirerek ruhsal aydınlanmaya dair ufak bir ipucunu daima yakınınızda tutabilirsiniz.

 

 

Yapılışı

Lotus Dekoratif Mumluk, mermerit, polyester, cam tozu gibi malzemelerin karışımıyla yapılmıştır.

 

 

Kullanım Alanları
Özenle tasarlanan mumluğu konfor alanlarınızda kullanarak bulunduğunuz ortama hoş bir hava katabilir, özel günlerde sevdiklerinize hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.

 

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

 

 

Gönderim Şekli

Anadolia tarafından özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir.

 

 

Ürün Ölçüsü

En: 10,5 cm 

Boy: 10,5 cm

Yükseklik: 5 cm

Ağırlık: 680 g

 

 

Kutu Ölçüsü

En: 23 cm

Boy: 37 cm

Yükseklik: 6,5 cm

Ağırlık: 344 g

 

 

Renk
Lila
Materyal
Polyester
Parça Sayısı
Tekli
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR