Kırlangıçların Şarkısı Ahşap Kutulu Dekoratif Biblo

Kırlangıçların Şarkısı Ahşap Kutulu Dekoratif Biblo (EY.05.03.102731)

Marka : Anadolia
İndirim Oranı : %9 İndirim
Fiyat : 1.210,00₺(KDV Dahil)
İndirimli : 1.099,00₺(KDV Dahil)
183,17₺ 'den başlayan taksitlerle
Özel Üretim Ücretsiz Hediye Paketi Mermerit Ürün %100 Ahşap Özel Kutulu

Kırlangıçların Şarkısı Ahşap Kutulu Dekoratif Biblo
Kırlangıçlar (Hirundinidae familyasından kuşlar), genellikle ince uzun kanatları ve çatal kuyruklarıyla tanınan küçük kuşlardır. Kırlangıçlar genellikle bahar ve yaz aylarında en çok görülen kuşlardan biridir. Dolayısıyla "kırlangıç" kelimesi, sıcak mevsimlerin gelmesini, baharın müjdecisi olmayı çağrıştırabilir.
Kırlangıçlar, geniş açık alanlarda özgürce uçarlar ve bu nedenle özgürlüğü, hafifliği, serbestliği simgelerler. Bu yüzden bazı kültürel anlamlarda özgürlük ve bağımsızlık duygularını ifade etmek için kullanılabilir.
Bazı kırlangıç türleri uzun mesafeli göçler yaparlar. Bu da değişim, hareket ve dönüşüm anlamlarını çağrıştırabilir.
"Kırlangıç" kelimesi doğada bulunan bir kuş türünü ifade etmenin yanı sıra, kültürel ve sembolik anlamlar da taşır ve genellikle pozitif duyguları çağrıştırır.


*Anadolia Mağazacılık olarak; kadın emeğine değer veriyor, emektar kadınlarımıza destek olmayı görev biliyoruz. Kadın istihdamını önemsiyor ve kendi üretimimiz olan ürünlerin, tasarlanıp üretilmesinden sizlere ulaşmasına kadar her aşamasına kadınları dâhil etmeye özen gösteriyoruz. Kadın eli değmiş ürünlerimizi beğeninize sunarak sizlerin de kadınlarımıza destek olabilmenizi sağlamayı amaçlıyoruz. Bu ürün de yine kadın emeği bulunan ürünlerimizden biri olarak siz sahibini bekliyor. Güzel günlerde kullanmanızı dileriz.



Yapılışı
Ürünümüz heykeltıraşımızın özel çalışmasıdır.Gövde kısmı ahşap olup üst kısım mermerit, polyester ve mermer tozu gibi karışımlar üretilmiştir.


Kullanım Alanları
Evde, ofiste dekoratif obje olarak kullanabileceğiniz bu özel çalışmayı kurumsal hediyelerinizde tercih edebilir ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.


Kullanım Şekli
Hafif nemli bir bez ile temizlenmesi önerilir.


Gönderim Şekli
Özel tasarım kutusu ile birlikte 2 parça gönderilmektedir.


Ürün Detayları

Küçük
En: 12,5 cm
Boy: 18,5 cm
Gövde Kalınlığı: 4,5 cm
Ağırlık: 246 g

Büyük
En: 19 cm
Boy: 11 cm
Gövde Kalınlığı: 4,5 cm
Ağırlık: 258 g

Renk
Beyaz
Materyal
Mermerit Polyester
Parça Sayısı
2'li
Tema / Stil
Klasik
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR