Kırık Sütun Kitap Desteği

Kırık Sütun Kitap Desteği (EY.05.31.102718)

Marka : Anadolia
İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : 650,00₺
İndirimli : 490,00₺
81,67₺ 'den başlayan taksitlerle
Özel Üretim Ücretsiz Hediye Paketi Mermerit Ürün Özel Kutulu

 

Kırık Sütun Kitap Desteği
Anadolia, antik çağlardan günümüze uzanan mimariyi ve estetiği, dekoratif kitap desteği ile yaşam alanlarınıza getiriyor.
Doğu Roma İmparatorluğu’nda 4. ve 6. yüzyıllar arasında ortaya çıkan sütun başlığı türleri, antik geleneği sürdürmekle birlikte zamanla bu gelenekten uzaklaşarak gelişmiştir. Akdeniz Bölgesi’ndeki geniş bir coğrafyada mimaride yaygın olarak kullanılan sütunlar, bu dekoratif kitap desteğinde hayat buluyor.


Dekoratif ve İşlevsel
Kitap okumayı sevenler için kitaplıklar ve kütüphaneler, ev ve ofislerde özel bir yere sahiptir. Kitapların düzenli tutulması, onları korumak ve tekrar dönüp bakmak için önemlidir. Bu dekoratif kitap desteği, kitaplarınızın raflarda kaymasını ve düşmesini engelleyerek yıpranmalarının önüne geçer. Ayrıca dekorasyonunuza antik, sofistike bir hava katarak farklı bir dokunuşun tadını hissettirir.
Kitaplığınızın iki köşesinde de kullanabileceğiniz bu ürün, tarihi dokuyu ortamlarınıza getiriyor. Büyük mimari yapıların özel dokunuşlarını mekanlarınıza yansıtıyor. Bu tasarım, en güzel hediye seçeneklerinden biri olmasının yanı sıra, kalıcı dostluklar için anlamlı bir anı yaratmakta da değerlendirilebilir. Arkadaşlarınıza ve dostlarınıza hoş bir hediye olarak gönderebileceğiniz bu ürün, zevkli ve hikayesi olan bir anı yaratmanızı sağlayacak.
Anadolia Mağazacılık olarak, kadın emeğine değer veriyor ve kadın istihdamını önemsiyoruz. Ürünlerimizin tasarlanıp üretilmesinden sizlere ulaşmasına kadar her aşamasında kadınların emeğini dâhil etmeye özen gösteriyoruz. Bu ürün de yine kadın emeği bulunan ürünlerimizden biri olarak siz sahibini bekliyor. Güzel günlerde kullanmanızı dileriz.


Yapılışı
Kırık Sütun Kitap Desteği, antik çağ mimarisinde kullanılan sütun ve sütun başlıklarından esinlenerek tasarlanmıştır. Mermerit, polyester ve mermer tozu gibi malzemeler kullanılarak 3 boyutlu özel kalıplara dökülerek üretilmiştir.


Kullanım Alanları
Kitaplık veya kütüphanelerde dekoratif amaçlı kullanabilirsiniz. Kitap sever dostlarınıza hediye edebilirsiniz.


Gönderim Şekli
Özel tasarım masif ahşap kutu ile gönderilmektedir.


Ürün Ölçüleri
En: 11,5 cm
Boy: 18 cm

Renk
Krem
Materyal
Mermerit
Boyut/Ebat
11,5x18 cm
Karakter/Tema
Simge
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR