Kediler ve Galata Desenli Seramik Kupa

Kediler ve Galata Desenli Seramik Kupa (EY.04.08.103065)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺165,00(KDV Dahil)
₺27,50 'den başlayan taksitlerle

 İçecek keyfi yapmayı sevenler için içeceğin lezzeti kadar sunumu da önem kazanıyor. Şık bir sunum, içecekten alınan keyfi arttırıyor. Kupalar da bizi cezbeden desenleri ile birçoğumuz için vazgeçilmezler arasında yer alıyor ve mutfağımızın olmazsa olmazları içinde öne çıkıyor. Özellikle seramik kupalar hem içecek ikramlarında hem de hediye amacıyla çok tercih ediliyor.

 

Anadolia Mağazacılık tarafından tasarlanıp üretilmiş Kediler ve Galata Desenli Seramik Kupa da evinizin, ofisinizin baş tacı olmakla kalmayacak, aynı zamanda hediyelik olarak da sevdiklerinizi mutlu etmenizi sağlayacak. Yeni yıl yaklaşırken yılbaşı hediyesi seçiminde zorlananlara muhteşem bir hediye seçimi olacak…

 

 

Yapılışı

Anadolia Mağazacılık tarafından seramikten yapılmıştır.

 

 

Kullanım Alanları

İçeceklerimizi keyifle yudumlamamızı sağlayan seramik kupalar, misafirlerimize içecek sunumu yaparken veya hediyelik eşya seçerken olmazsa olmazlarımız arasında yer alıyor. Kediler ve Galata Desenli Seramik Kupa’yı evinizde, ofisinizde kullanabileceğiniz gibi hediye seçenekleri arasında da değerlendirebilirsiniz.

 

 

Kullanım Şekli

Elde yıkanması tavsiye edilmektedir.

 

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle paketlenerek gönderilmektedir.

 
Renk
Beyaz
Materyal
Seramik
Parça Sayısı
Tekli
Karakter/Tema
Klasik
Hacim
100 ml
Tema / Stil
Klasik
Kişi Sayısı
Tek kişilik
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR