kaideli-ikili-balik-dekoratif-biblo
kaideli-ikili-balik-dekoratif-biblo
Kaideli İkili Balık Dekoratif Biblo
Kaideli İkili Balık Dekoratif Biblo

Kaideli İkili Balık Ahşap Kutulu Dekoratif Biblo (RP.02.03.102610)

Marka : Anadolia
İndirim Oranı : %17 İndirim
Fiyat : 1.690,00₺(KDV Dahil)
İndirimli : 1.399,00₺(KDV Dahil)
233,17₺ 'den başlayan taksitlerle
Özel Üretim Ücretsiz Hediye Paketi Mermerit Ürün Özel Kutulu

Kaideli İkili Balık Ahşap Kutulu Dekoratif Biblo
Balık biblolar, genellikle ev dekorasyonunda veya koleksiyon amaçlı olarak kullanılan, balık şeklinde yapılmış dekoratif objelerdir. Bu biblolar genellikle seramik, cam, metal veya ahşap gibi malzemelerden yapılır ve çeşitli renklerde ve boyutlarda olabilirler.

Balık bolluk ve bereketin sembolü olarak da kabul edilir. Balık, bereketi temsil etmesinin yanında belirli kültürlerde de hayatın gücünün sembolüdür. Özellikle Asya kültürlerinde, balık figürleri refah ve bereket getirdiğine inanılan şans getiren semboller olarak kullanılır. Bazı kültürlerde balıklar, dayanıklılık ve yaşam gücü ile ilişkilendirilir. Balıkların su altında uzun süre yaşayabilmesi ve zor koşullarda hayatta kalabilmesi, dayanıklılık ve azim sembolü olarak görülür. Bu nedenlerle, balık bibloları genellikle sadece dekoratif amaçlarla değil, aynı zamanda sembolik anlamlar ve duygusal bağlantılar yaratma amacıyla da tercih edilirler

Balık biblolar, deniz temalı dekorasyonlarda sıkça tercih edilirler. Deniz kenarı evlerinde veya deniz temalı odalarda iç mekanlara hoş bir hava katmak için kullanılırlar. Aynı zamanda balık figürleri, deniz ve balıkçılık ile ilişkilendirilen semboller olarak da değerlendirilebilir.



Yapılışı
Ürünümüz heykeltıraşımızın özel çalışmasıdır. Dekoratif biblo, mermerit malzemeden üretilmiş olup gövde kısmında altın varak el işçiliğiyle işlenmiştir. Uzun ömürlü kullanımı için mermerit zemine pirinç çubuklarıyla desteklenmiştir.


Kullanım Alanları
Evde, ofiste dekoratif obje olarak kullanabileceğiniz bu özel çalışmayı kurumsal hediyelerinizde tercih edebilir ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.


Kullanım Şekli
Hafif nemli bir bez ile temizlenmesi önerilir.


Gönderim Şekli
Özel tasarım kutusu ile birlikte 2 parça gönderilmektedir.


Ürün Detayları
En: 13,5 cm
Boy: 31 cm
Ağırlık: 1600 gr
Materyal: Mermerit

Renk
Turkuaz
Materyal
Mermerit
Boyut/Ebat
13,5x 31 cm
Parça Sayısı
2'li
Tema / Stil
Klasik
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR