Kadınlar Günü Gelecek Kadındır 3'lü Ayaklı Pano
Kadınlar Günü Gelecek Kadındır 3'lü Ayaklı Pano
Kadınlar Günü Gelecek Kadındır 3'lü Ayaklı Pano

Kadınlar Günü Gelecek Kadındır 3'lü Ayaklı Pano (EY.02.07.100172)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺450,00(KDV Dahil)
₺75,00 'den başlayan taksitlerle

Kadınlar Günü yaklaşırken, Anadolia Mağazacılık tarafından Kadınlar Günü’ne özel hazırlanmış, doğal traverten taş üzerine kadınlar ile ilgili “sabırlı, ilgili, sevgi dolu, başarılı, güçlü, özgür” gibi karakteristik özelliklerin, gelecek dendiğinde akla kadının gelişinin ve beraberlik ile güç temalarının işlendiği 3’lü ayaklı pano, bir takım olarak yaşam alanlarınıza çok yakışacak ve Kadınlar Günü hediyesi olarak; hayatınızda özel yere sahip kadınları, aynı zamanda da kadın çalışma arkadaşlarınızı çok mutlu edecektir.


*Anadolia Mağazacılık olarak; kadın emeğine değer veriyor, emektar kadınlarımıza destek olmayı görev biliyoruz. Kadın istihdamını önemsiyor ve kendi üretimimiz olan ürünlerin, tasarlanıp üretilmesinden sizlere ulaşmasına kadar her aşamasına kadınları dâhil etmeye özen gösteriyoruz. Kadın eli değmiş ürünlerimizi beğeninize sunarak sizlerin de kadınlarımıza destek olabilmenizi sağlamayı amaçlıyoruz. Bu ürün de yine kadın emeği bulunan ürünlerimizden biri olarak siz sahibini bekliyor. Güzel günlerde kullanmanızı dileriz.

 

 

Yapılışı

Doğal traverten taş üzerine baskıdır.

 

Kullanım Alanları

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için hazırlanmış bu 3’lü pano, kadınlar için mükemmel bir hediye olacağı gibi, yaşam alanlarınızı dekore ederken de kullanabileceğiniz doğal ve şık bir tasarımdır.

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, nemli bez ile temizlenmelidir.

    

Ürün Detayları

Uzunluk: 10 cm

En : 10 cm

Derinlik: 1 cm

Ağırlık : 0,264 g

 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR