İstanbul’un Simgeleri Ahşap Katmanlı Pano
İstanbul’un Simgeleri Ahşap Katmanlı Pano
İstanbul’un Simgeleri Ahşap Katmanlı Pano
İstanbul’un Simgeleri Ahşap Katmanlı Pano

İstanbul’un Simgeleri Ahşap Katmanlı Pano (EY.02.09.102940)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺840,00(KDV Dahil)
₺140,00 'den başlayan taksitlerle

İstanbul deyince ilk akla gelen simgelerin buluştuğu İstanbul simgeli duvar panosu ile yaşam alanlarınızı süsleyebilirsiniz. Galata Kulesi’nden Ayasofya Camii’ne, Boğaz Köprüsü’nden deniz ulaşımını sağlayan vapura ve kara ulaşımının nostaljisi tramvaya kadar; tarihi ve yurt dışı tanıtımlarda kullanılan ögeleri bu panoda deniz dalgaları içinde bir arada görebilirsiniz.

İstanbul’un simgelerinden oluşan katmanlı dekoratif duvar panosu sayesinde hem evinizin hem ofisinizin dekorasyonunda fark yaratabilir, aynı zamanda bu dekoratif panoyu sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.


Yapılışı

Kat kat ahşap kesimlerin üzerine UV baskı yapılmıştır. Katmanlı birleştirme tekniği uygulanmış, kenar kısımları kadife flokla çevrelenmiştir. Duvara asmak için askı aparatı eklenmiştir.

 

Kullanım Alanları

Anadolia Mağazacılık tarafından yapılan İstanbul simgeli katmanlı panoyu; eviniz, ofisiniz gibi yaşam alanlarınızı süslemek için kullanabilirsiniz. Birçok sanat eserine konu olmuş görkemli İstanbul’u yaşam alanlarınıza taşıyarak bulunduğunuz mekanları güzelleştirebilirsiniz. Hediyelik eşya kategorisinde hediye seçenekleri arasında da değerlendirebileceğiniz bu dekoratif pano, sevdiklerinizi çok mutlu edecektir.


Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, kuru bezle temizlenmelidir.

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir.

 

Ürün Detayları

Uzunluk: 25,1 cm

En : 25,1 cm

Derinlik : 1,5 cm

Ağırlık : 540 g

 

 

 

Renk
Çok Renkli
Materyal
Ahşap
Boyut/Ebat
25,1x25,1 cm
Parça Sayısı
Tekli
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR