İstanbul ve Lale Ahşap Kaideli Rölyef
İstanbul ve Lale Ahşap Kaideli Rölyef
İstanbul ve Lale Ahşap Kaideli Rölyef

İstanbul ve Lale Ahşap Kaideli Rölyef (RP.02.03.102936)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺1.000,00(KDV Dahil)
₺166,67 'den başlayan taksitlerle

İstanbul temalı rölyefte; İstanbul deyince ilk akla gelen Galata Kulesi, Kız Kulesi, Ayasofya Camii, lale gibi İstanbul’la özdeşleşmiş ögelere yer verilmiştir. Lale özellikle Osmanlı İmparatorluğu Dönemi’nde 16. ve 18. yüzyıllar arasında popüler olmuş, III. Ahmed zamanında süs bitkisi ve süsleme motifi olarak çok kullanılmıştır. Tarihçiler 1718-1730 yılları arasını “Lale Devri” olarak adlandırmışlardır. Anadolia Mağazacılık tarafından lale motifi ile birlikte İstanbul temasının özenle işlendiği rölyef, gerek İstanbul’da yaşayanların gerek İstanbul özlemi çekenlerin yaşam alanlarını süsleyecektir.


*Anadolia Mağazacılık olarak; kadın emeğine değer veriyor, emektar kadınlarımıza destek olmayı görev biliyoruz. Kadın istihdamını önemsiyor ve kendi üretimimiz olan ürünlerin, tasarlanıp üretilmesinden sizlere ulaşmasına kadar her aşamasına kadınları dâhil etmeye özen gösteriyoruz. Kadın eli değmiş ürünlerimizi beğeninize sunarak sizlerin de kadınlarımıza destek olabilmenizi sağlamayı amaçlıyoruz. Bu ürün de yine kadın emeği bulunan ürünlerimizden biri olarak siz sahibini bekliyor. Güzel günlerde kullanmanızı dileriz.

 

 

Yapılışı

Rölyef; ahşap kaide üzerine yerleştirilerek masa üzerinde kullanılmaya uygun hale getirilmiştir.

 

Kullanım Alanları

El sanatlarını seviyor ve İstanbul’a hayranlık duyuyorsanız, aynı zamanda da dekorasyon sizin için önemliyse, İstanbul temalı dekoratif rölyefi yaşam alanlarınızda dekoratif amaçla kullanabilirsiniz. Sevdiklerinize hediye almak istiyorsanız, hediye seçenekleri arasında da rahatlıkla değerlendirebilirsiniz.

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir.

 

Ürün Detayları

Uzunluk: 13,5 cm

En : 23 cm

Derinlik : 5 cm

Ağırlık : 0,462 g

 

 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR