İstanbul Hayatı Ahşap Katmanlı Minyatür Pano
İstanbul Hayatı Ahşap Katmanlı Minyatür Pano
İstanbul Hayatı Ahşap Katmanlı Minyatür Pano
İstanbul Hayatı Ahşap Katmanlı Minyatür Pano

İstanbul Hayatı Ahşap Katmanlı Minyatür Pano (EY.02.09.102941)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺870,00(KDV Dahil)
₺145,00 'den başlayan taksitlerle

İstanbul hayatında ticaret önemli bir yer kaplıyor ve İstanbul’un ticaret geçmişi çok eskilere dayanıyor. Osmanlı Devleti’nin kurulduğu topraklarda, Selçuklu ve Bizans Dönemi başta olmak üzere, daha önceki dönemlerde bir ticaret kültürü oluşuyor ve Osmanlı Dönemi’nde de değişip dönüşerek gelişmeye devam ediyor.


Anadolia Mağazacılık tarafından tarihi minyatürlerden kolaj yapılarak hazırlanan minyatür panoda, İstanbul’daki ticaret hayatının konu edildiğini görüyoruz. Minyatür; kendine has bir anlatım diline sahip olması ve küçük boyutlu resimlerden oluşmasıyla dikkat çeken bir sanat dalı olarak karşımıza çıkıyor.


İstanbul ticaret hayatının ele alındığı bu ahşap katmanlı pano sayesinde, yaşam alanlarınıza farklılık katabilirsiniz. Hem ev dekorasyonu hem ofis dekorasyonu için uygun olan pano ile duvarlarınızı süsleyebilirsiniz. Dekoratif bu tabloyu aynı zamanda, sevdiklerinize hediye etmek üzere hediye seçenekleri arasında da değerlendirebilirsiniz.

 

Yapılışı

Özel kesim teknikleri ile oluşturulan ahşap katmanlar üzerine, özel karışım altın varak boya kullanılarak boyama işlemi yapılmış ve UV baskı alınmıştır. Daha sonra ahşap çerçeveye yerleştirilerek askı aparatı eklenmiştir.

 

Kullanım Alanları

Ev, ofis gibi yaşam alanlarınızı farklılaştırarak güzelleştirmekte yararlanabileceğiniz panoyu, dilerseniz hediyelik eşya olarak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, kuru bezle temizlenmelidir.

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir.

 

Ürün Detayları

Uzunluk: 32 cm

En : 31,9 cm

Derinlik : 1,5 cm

Ağırlık : 612 g

 
Renk
Çok Renkli
Materyal
Ahşap
Boyut/Ebat
32x31,9 cm
Parça Sayısı
Tekli
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR