İstanbul Boğazı Katmanlı Harita
İstanbul Boğazı Katmanlı Harita
İstanbul Boğazı Katmanlı Harita

İstanbul Boğazı Katmanlı Harita (EY.02.09.102925)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺950,00(KDV Dahil)
₺158,33 'den başlayan taksitlerle

Türkiye’nin en büyük kenti İstanbul deyince ilk akla gelen simgelerden olan, tarihi veya yurt dışı tanıtımlarda baş öğe olarak kullanılan görkemli İstanbul Boğazı ya da tarihi adıyla Bosphorus, Asya ve Avrupa’yı birbirinden ayırırken Marmara Denizi ile Karadeniz’i birbirine bağlayan bir boğazdır ve uluslararası su yoludur. Uluslararası deniz taşımacılığının yapılabildiği en dar geçit olma özelliğini taşımaktadır ve üzerinde asma köprüler olan “15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü” bulunmaktadır. Boğaz’ın her iki yakasına yayılan yerleşim bölgesine Boğaziçi denmektedir.

 

Çöken araziye deniz sularının dolmasıyla oluştuğu düşünülen ve 1936’da Montrö Boğazlar Sözleşmesi’nin imzalanmasıyla tamamen Türkiye Cumhuriyeti’nin denetimine giren İstanbul Boğazı; Karadeniz’e kıyısı bulunan ülkelerin Akdeniz’e ulaşabilmeleri için tek yoldur. Girintili çıkıntılı, kıvrımlı bir yapıya sahip olan; hem tarihi hem jeopolitik açıdan büyük önem taşıyan İstanbul Boğazı’nın katmanlı haritası Anadolia Mağazacılık tarafından özel kesim teknikleriyle oluşturulup cam içine yerleştirilmiş, masaüstünde ya da duvarda tablo olarak günlük yaşantımızda dekorasyon ve motivasyon için kullanabileceğimiz hale getirilmiştir.

 

Yapılışı

Anadolia Mağazacılık tarafından, özel kesim teknikleriyle haritanın katmanları için kesilen ahşaplar birleştirilmiş ve boyut kazandırılarak cam içine konmuştur. Masaüstünde kullanmak isteyenler için ayak üzerine yerleştirilmiştir. Duvara da asılabilmektedir.

 

Kullanım Alanları

Yaşam alanlarınızda; masaüstünde veya duvarda dekoratif tablo olarak kullanabilirsiniz. Dekoratif eşya olarak kullanmanın yanında, sevdiklerinize hediye de edebilirsiniz.

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir.

 

Ürün Detayları

Uzunluk: 25 cm

En : 25 cm

Derinlik: 1,5 cm

Ağırlık : 0,682 g

 

 
Renk
Çok Renkli
Materyal
Ahşap
Boyut/Ebat
25x25 cm
Parça Sayısı
Tekli
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR