Hezârfen Heykeli Eskitme Mermerit
Hezârfen Heykeli Eskitme Mermerit

Hezârfen Heykeli Eskitme Mermerit (RP.02.03.102874)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺1.800,00(KDV Dahil)
₺300,00 'den başlayan taksitlerle

Anadolia Mağazacılık olarak; Anadolu’nun somut ve somut olmayan kültürel mirasını günümüzde keyifle kullanabileceğiniz ürünler haline getiriyor, geçmişin birikimini yaşam alanlarınıza taşıyacak tasarımlarımızı beğeninize sunuyoruz.

 

17. yüzyılda yaşadığı bilinen ve Hezârfen unvanıyla anılan Ahmed Çelebi ile ilgili bilgiler Evliya Çelebi’nin Seyahatnamesi’nde yer alıyor. Hezârfen ne demek diye soracak olursanız, “bin fenli” anlamına geldiğini ve Ahmed Çelebi’nin çeşitli fen ve sanatlardan anladığı için bu isimle anıldığını söyleyebiliriz. Okmeydanı’nda uçma deneyleri yapan, sonrasında da Galata Kulesi’nden havalanarak lodosa karşı uçup Üsküdar Doğancılar Meydanı’na inen Ahmed Çelebi’yi Sarayburnu’ndan seyreden padişah IV. Murad, kendisine 1 kese altın vermiştir.

 

Anadolia Mağazacılık tarafından tasarlanan Eskitme Mermerit Hezârfen Heykeli ile dekorasyonunuza farklılık katabilir, geçmişin kültürel birikimini mekanlarınıza taşıyabilirsiniz. Bu anlamlı heykeli sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Anadolia Mağazacılık tarafından tasarlanmış özel kutusunda gönderilen heykel, hediye ettiğiniz kişileri çok mutlu edecektir.

 

*Anadolia Mağazacılık olarak; kadın emeğine değer veriyor, emektar kadınlarımıza destek olmayı görev biliyoruz. Kadın istihdamını önemsiyor ve kendi üretimimiz olan ürünlerin, tasarlanıp üretilmesinden sizlere ulaşmasına kadar her aşamasına kadınları dâhil etmeye özen gösteriyoruz. Kadın eli değmiş ürünlerimizi beğeninize sunarak sizlerin de kadınlarımıza destek olabilmenizi sağlamayı amaçlıyoruz. Bu ürün de yine kadın emeği bulunan ürünlerimizden biri olarak siz sahibini bekliyor. Güzel günlerde kullanmanızı dileriz.

  

 


Yapılışı

Gövdesi ve kaidesi mermeritten yapılmış heykel, eskitme yöntemiyle renklendirilmiştir. Özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir.

 

 


Kullanım Alanları

Yaşam alanlarınızda yer açarak dekorasyonunuzu farklılaştırabileceğiniz Eskitme Mermerit Hezârfen Heykeli’ni, özel kutusu ile birlikte sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

 

 


Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

 

 


Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir.

 

 


Ürün Detayları

En: 11 cm

Boy: 26,5 cm

Derinlik: 9 cm

Ağırlık: 858 g

 

Materyal
Mermerit
Boyut/Ebat
11x26,5 cm
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR