Henri Matisse Altın Varaklı Dekoratif Duvar Aynası
Henri Matisse Altın Varaklı Dekoratif Duvar Aynası
Henri Matisse Altın Varaklı Dekoratif Duvar Aynası
Henri Matisse Altın Varaklı Dekoratif Duvar Aynası
Henri Matisse Altın Varaklı Dekoratif Duvar Aynası

Henri Matisse Altın Varaklı Dekoratif Duvar Aynası (EY.06.02.103017)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺1.000,00(KDV Dahil)
₺166,67 'den başlayan taksitlerle

Ayna, günlük yaşamımızın bir parçası olarak evlerimizin de olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Artık aynasız bir ev düşünülemiyor. Üstelik sadece işlevsel amaçlı değil, dekoratif amaçlı da vazgeçilmezlerimiz içinde bulunan ayna; dekorasyonumuza farklı bir hava, evlerimize geniş ve aydınlık bir görünüm kazandırıyor.  

 

Anadolia Mağazacılık tarafından, ünlü ressam Henri Matisse desenlerinden esinlenerek tasarlanmış dekoratif ayna da hem desenleri hem de beyaz üzerindeki altın işlemeleri ve şekli ile dekorasyonunuzu farklılaştırmanızı kolaylaştıracaktır. Dekoratif ayna seviyor ve aynanızı duvara asmak istiyorsanız, bu şık duvar aynası tam size göre! Aynı zamanda hediyelik eşya kategorisinde de değerlendirebileceğiniz bu ayna, hediye olarak sevdiklerinizi çok mutlu edecektir.

 

 


Yapılışı

Ahşap kesim üzerine, ünlü ressam Henri Matisse desenlerinden esinlenerek taramalar yapılmış, sonrasında altın ve beyaz boyama işlemleri gerçekleştirilmiştir. Renklendirmenin ardından, vernik işlemi ile koruyuculuk sağlanmıştır.  

 

 


Kullanım Alanları

Dekorasyon sizin için önemliyse; altın varaklı dekoratif duvar aynası, hem üzerindeki Henri Matisse motiflerinden esinlenilmiş işlemeleri hem de duvara asılarak kullanılabilmesi ile tam aradığınız ayna olarak yaşam alanlarınızı süsleyecektir. Hediyelik olarak da değerlendirebileceğiniz ayna, şıklığı sayesinde sevdiklerinizi mutlu edecek hediye seçenekleri arasındadır.

 

 


Kullanım Şekli

Aynanın ahşaptan yapılmış kısmı kimyasal kullanmadan, kuru bir bez ile temizlenmelidir.

 


 

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle paketlenerek gönderilmektedir.

 

 


Ürün Detayları

En: 40 cm

Boy: 40 cm

Derinlik: 2 cm

 
Renk
Altın
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR