Hayat Ağacı Dekoratif Obje

Hayat Ağacı Dekoratif Obje (EY.05.03.103157)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺980,00(KDV Dahil)

İnanışa göre dünyanın tam ortasından yükselen Hayat Ağacı’nın kökleri yeraltına iner, dalları ise dünya dağının zirvesine yükselir. Böylece bu kutsal ağaç, dünyanın her üç katını birbirine bağlar.

 

Türk mitolojisinde Hayat Ağacı, Tanrı’nın ilahi özelliklerinin yeryüzündeki sembolüdür ve Tanrı’ya kavuşmanın yoludur. Çünkü bu ağaç, tek ve benzersizdir. Ölümsüzlüğü sembolize etmesi ve sığınacak yer olması en büyük özellikleri arasındadır.

 

Özgün detayları ve anlamıyla hayranlık uyandıran Hayat Ağacı özel günlerinizde hediye etmek veya ev dekorasyonunuzu canlandırmak için en uygun seçenek olarak karşınıza çıkmaktadır.

 

Hayat Ağacı Dekoratif Obje’yi dilediğiniz ortamda konumlandırabilir; konfor alanlarınızda huzuru, dinginliği ve sonsuzluğu hissedebilirsiniz.

 

 

Yapılışı

Hayat Ağacı Dekoratif Obje; mermerit, polyester, cam tozu gibi malzemelerin karışımıyla yapılmıştır. Objenin sabitlendiği stant, kayın ağacı kullanılarak yapılmıştır.

 

Kullanım Alanları

Özenle tasarlanan Hayat Ağacı’nı kullanarak bulunduğunuz ortama hoş bir hava katabilir, özel günlerde sevdiklerinize hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

 

Gönderim Şekli

Anadolia tarafından özenle hazırlanmış ahşap kutuda gönderilmektedir.

 

Ürün Ölçüsü

En: 13 cm

Boy: 5 cm

Yükseklik: 19,5 cm

Ağırlık: 750 g

 

Kutu Ölçüsü

En: 24 cm

Boy: 27 cm

Yükseklik: 9 cm

Ağırlık: 1,1 kg

 

 
Renk
Yeşil
Materyal
Mermerit Polyester
Parça Sayısı
Tekli
Tema / Stil
Klasik
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR