Göbeklitepe Tilki Stel Mermerit Heykel
Göbeklitepe Tilki Stel Mermerit Heykel
Göbeklitepe Tilki Stel Mermerit Heykel

Göbeklitepe Tilki Stel Mermerit Heykel (RP.02.03.102852)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺600,00(KDV Dahil)
₺100,00 'den başlayan taksitlerle

Şanlıurfa Göbeklitepe’deki kazılarda bulunan eserler, dünyanın ilgisini bu bölgeye çekti ve henüz çözülememiş, araştırması hâlâ süren soruları gündeme getirdi. Kazılarda taş üzerinde vahşi hayvanların kabartmaları dikkat çekiyordu ve tilki kabartması da net olarak görülebiliyordu.

  

Anadolia Mağazacılık tarafından bu kabartmadan esinlenerek tasarlanan stel mermerit heykel ile sırrı tam olarak çözülememiş, gizemlerle dolu Göbeklitepe tarihini yaşam alanlarınıza taşıyabilir, dekorasyonunuza farklılık katabilirsiniz.


Sevdiklerinize ilginç hediyeler sunmaktan hoşlanıyorsanız, bu heykelin hediye seçenekleri arasında oldukça ilginç olacağını söyleyebiliriz. Özellikle tarihe ilgi duyan dostlarınız bu hediyeye çok sevineceklerdir.


Heykelin Anadolia Mağazacılık tarafından özenle hazırlanmış şık kutusu da en az  hediyenin kendisi kadar dikkat çekicidir ve hediye sunumunuzu şıklaştıracağı  gibi, hediyenizi sağlam bir şekilde sahibine ulaştırmanızı da sağlayacaktır

 

*Anadolia Mağazacılık olarak; kadın emeğine değer veriyor, emektar kadınlarımıza destek olmayı görev biliyoruz. Kadın istihdamını önemsiyor ve kendi üretimimiz olan ürünlerin, tasarlanıp üretilmesinden sizlere ulaşmasına kadar her aşamasına kadınları dâhil etmeye özen gösteriyoruz. Kadın eli değmiş ürünlerimizi beğeninize sunarak sizlerin de kadınlarımıza destek olabilmenizi sağlamayı amaçlıyoruz. Bu ürün de yine kadın emeği bulunan ürünlerimizden biri olarak siz sahibini bekliyor. Güzel günlerde kullanmanızı dileriz.

 

 


Yapılışı

Mermeritten yapılmıştır, ahşap kaide üzerine yerleştirilmiştir.

 

 

 

Kullanım Alanları

Dekorasyonunuza, dolayısıyla da yaşam alanlarınıza farklılık katabileceğiniz heykeli, sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

 

 


Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

 

 


Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir..



Ürün Ölçüleri

Uzunluk: 15,9 cm

En: 6,5 cm

Kalınlık: 4,7 cm

 


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR