Galata Kulesi Gümüş Kaplama Heykel
Galata Kulesi Gümüş Kaplama Heykel
Galata Kulesi Gümüş Kaplama Heykel

Galata Kulesi Gümüş Kaplama Heykel (RP.01.01.101511)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺1.600,00(KDV Dahil)
₺266,67 'den başlayan taksitlerle

Galata Kulesi 528 yılında Bizans İmparatoru Anastasius tarafından inşa edilmiştir. Galata Kulesi Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesinde aktardığına göre Hezarfen Ahmet Çelebi'nin kıtalar arası gerçekleştirdiği uçuşunun başlangıç noktasıdır. Her yıl bahar aylarında Afrika'dan yola çıkan ebabil kuşları Galata Kulesi’nde yuvalanıp yavrulamaktadırlar.


Anadolia Mağazacılık tarafından tasarlanmış Galata Kulesi Gümüş Kaplama Heykel, dekoratif olmasıyla masanızın üzerine, kitaplığınıza çok yakışacak ve yaşam alanlarınızda dekorasyonunuza farklı bir hava katmanızı sağlayacaktır. Anadolu motiflerinin yer aldığı özel tasarımlı kutusu ile özenle paketlenerek gönderilen heykel, hediye olarak da sevdiklerinizi çok mutlu edecektir.  

 

*Anadolia Mağazacılık olarak; kadın emeğine değer veriyor, emektar kadınlarımıza destek olmayı görev biliyoruz. Kadın istihdamını önemsiyor ve kendi üretimimiz olan ürünlerin, tasarlanıp üretilmesinden sizlere ulaşmasına kadar her aşamasına kadınları dâhil etmeye özen gösteriyoruz. Kadın eli değmiş ürünlerimizi beğeninize sunarak sizlerin de kadınlarımıza destek olabilmenizi sağlamayı amaçlıyoruz. Bu ürün de yine kadın emeği bulunan ürünlerimizden biri olarak siz sahibini bekliyor. Güzel günlerde kullanmanızı dileriz.


Kullanım Alanları

Anadolia Mağazacılık tarafından tasarlanan Galata Kulesi Gümüş Kaplama Heykel, yaşam alanlarınızda masanızın üzerinde, kitaplığınızda vb. dekoratif amaçla kullanmaya çok uygun olduğu gibi, sevdiklerinize hediye etmek için de doğru bir seçim olacaktır.


Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan nemli bir bez ile temizlenmelidir.


Gönderim Şekli

Anadolu motiflerinin yer aldığı özel tasarımlı kutusu ile özenle paketlenerek gönderilmektedir.

 

Ürün Ölçüleri

12,5 cm

Boyut/Ebat
12,5 cm
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR