Eylül Motifli Cam 12 Parça Çay Takımı Seti

Eylül Motifli Cam 12 Parça Çay Takımı Seti (EY.04.03.102895)

Marka : Anadolia
Fiyat : 600,00₺
100,00₺ 'den başlayan taksitlerle
Özel Üretim Ücretsiz Hediye Paketi

Sunumunuza ayrı bir dokunuş, şıklık katmak istediğinizde gönül rahatlığıyla değerlendireceğiniz bu çay bardağı seti; ağız kısmında yer alan gold rim özelliği ile sunumlarınıza bambaşka bir hava katacaktır.


Çay seti 6 bardak ve 6 tabak, 12 parçadan oluşmaktadır.

 

Tabak üstündeki özel desen çalışması ile en özel konuklarınız için şık bir sunum sağlayacaktır.

 

Ev hediyesi, çeyiz hazırlıkları, misafir karşılama, günlük kullanım için de uygun olan bu set, gıdaya temas edebilen bir üründür. Ürünü elde yıkamak desenlerin ömrünü uzatacaktır.

 

Çay sunumunun kültürümüzde özel bir yeri vardır.

 

Özellikle kahvaltı sofralarının vazgeçilmez parçası olan çay, misafirperverlik ve sıcak karşılamaların da bir göstergesidir. Bu sıcak karşılamalar sırasında kültürümüzde misafire verilen değer, ikram edilenin yanında sunumla da kendini gösterir. Sunumu özelleştirilmiş ikramlar misafirperverliğimizi de gösterir.

 

Sosyal etkileşim ve paylaşımlarda da çay ikramının ve sunumunun özel bir yeri vardır.

 

Misafirlere çay ikram etmek, onlara saygı göstermenin bir yolu olarak görülür. Ayrıca, aile ve arkadaşlarla birlikte çay içmek, bir araya gelmenin ve dayanışmanın sembolüdür. Bir fincan çay etrafında toplanmak, insanların birbirleriyle bağlantı kurmasını ve anılar oluşturmasını sağlar. Bu nedenle çayın etrafında gelişen ritüellerin bir parçası da zamanla sunumlardaki hassasiyet ve özen olmuştur.

 

Dünyanın birçok yerinde, insanlar çay içerek bir araya gelir, sohbet eder ve birlikte zaman geçirir. Anadolia’nın sunduğu bu özel set, çayın tadını paylaştığınız, keyifli vakitlerinizin, yeni kurulan bağların keyifli bir ortağı olacaktır.

 

Dekoratif özel çay seti, 12 parçadan oluşmaktadır.

 

En özel sunumlarınızda, ağız tadınızla çayınızı içmeniz dileğiyle.

 

Makinede yıkamaya uygun değildir. Ürünü uzun süreli kullanmak, desenlerinin bozulmaması için elde yıkanması tavsiye edilmektedir

 

 

Ürün Detayları

Çap: 6 cm

Yükseklik: 9,5 cm

Ağırlık: 112 g

Tabak Çapı: 12 cm

Tabak Ağırlığı: 114 g

Materyal: Cam

 

Renk
Altın
Materyal
Cam
Parça Sayısı
6'lı
Ürün Tipi
Çay bardağı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR