Episteme Mermerit Heykeli Minyatür
Episteme Mermerit Heykeli Minyatür
Episteme Mermerit Heykeli Minyatür

Episteme Mermerit Heykeli Minyatür (RP.02.03.102934)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺480,00(KDV Dahil)
₺80,00 'den başlayan taksitlerle

Geniş bir alana yayılan Efes Antik Kenti’nde, amfitiyatroyu geçtikten sonra bizi karşılayan Celsus Kütüphanesi, Antik Yunan kalıntılarına ev sahipliği yapıyor. Etkileyici bir mimariye sahip kütüphanenin girişinde, sütunları süsleyen dört kadın heykeli bulunuyor. Bu heykeller; Sofya, Episteme, Ennoia ve Aret heykelleri olarak karşımıza çıkıyor. Heykellerin orijinalleri, Viyana Sanat Tarihi Müzesi’nde sergileniyor.

 

Bu dört heykelden ilim ve bilimi temsil eden Episteme; Anadolia Mağazacılık tarafından mermeritten yapılmış olarak şimdi de yaşam alanlarınızı süslüyor. Siz de Efes Antik Kenti’nin büyüleyici etkisini ve Celsus Kütüphanesi’nin zengin mimarisini bir örnekle yaşam alanlarınıza taşıyarak dekorasyonunuzda fark yaratmak istiyorsanız, bu heykel tam size göre!

 

Yapılışı

Mermeritten yapılan heykelin üzerine özel boyama tekniği uygulanarak eskitme görüntüsü verilmiştir. Anadolia Mağazacılık tarafından özenle hazırlanan kutusu ile birlikte sunulmaktadır.

 

Kullanım Alanları

Celsus Kütüphanesi’nin girişindeki sütunları süsleyen dört heykelden biri olan Episteme; Anadolia Mağazacılık tarafından mermeritten yapılmış olarak bu defa yaşam alanlarınızı süslemeye hazır! “Dekorasyon benim için önemli” diyorsanız; ev dekorasyonu, ofis dekorasyonu gibi dekore etmek istediğiniz alanlarda bu heykelle fark yaratabilirsiniz.

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir.

 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR