Dünya'yı Taşıyan Kadın Takvimli Kalemlik
Dünya'yı Taşıyan Kadın Takvimli Kalemlik
Dünya'yı Taşıyan Kadın Takvimli Kalemlik
Dünya'yı Taşıyan Kadın Takvimli Kalemlik
Dünya'yı Taşıyan Kadın Takvimli Kalemlik

Dünya'yı Taşıyan Kadın Takvimli Kalemlik (RP.02.03.102210)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺1.000,00(KDV Dahil)
₺166,67 'den başlayan taksitlerle

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel Anadolia Mağazacılık tarafından yapılan “Dünya’yı Elinde Taşıyan Kadın Takvimli Kalemlik” hediyelik eşya kategorisinde değerlendirebileceğiniz şık ve çok amaçlı hediye seçenekleri arasında yer almaktadır. Çok daha yaşanabilir bir dünya için çabalayan, hayatın her alanında yer alarak dokunduğu her şeyi güzelleştiren, geleceğin mimarı kadınların vurgulandığı bu hediyelik obje; masaları süslemekle kalmayacak, takvimli kalemlik işlevine ek olarak, takvim bölümü dileyenler tarafından telefon tutacağı olarak da kullanılabilecektir.


*Anadolia Mağazacılık olarak; kadın emeğine değer veriyor, emektar kadınlarımıza destek olmayı görev biliyoruz. Kadın istihdamını önemsiyor ve kendi üretimimiz olan ürünlerin, tasarlanıp üretilmesinden sizlere ulaşmasına kadar her aşamasına kadınları dâhil etmeye özen gösteriyoruz. Kadın eli değmiş ürünlerimizi beğeninize sunarak sizlerin de kadınlarımıza destek olabilmenizi sağlamayı amaçlıyoruz. Bu ürün de yine kadın emeği bulunan ürünlerimizden biri olarak siz sahibini bekliyor. Güzel günlerde kullanmanızı dileriz.

 

 

Yapılışı

Mermeritten yapılmıştır. Patine yardımıyla renklendirilmiştir. Özel ahşap kutusunda sunulmaktadır.

 

Kullanım Alanları

“Dünya’yı Elinde Taşıyan Kadın Takvimli Kalemlik” hem kendi masanızda kullanmanız hem de hayatınızda önemli yere sahip kadınları Kadınlar Günü’nde sevindirmeniz için birebir! Şık olduğu kadar kullanışlı da olan Kadınlar Günü’ne özel bu takvimli kalemlik; birlikte omuz omuza çalıştığınız, emeğiyle dünyayı güzelleştiren yol arkadaşlarınızı da çok mutlu edecektir. Takvim kısmı telefon tutacağı olarak da kullanılabilen bu hediye, sevdiklerinizin gönlünde taht kuracaktır.

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir.

 

Ürün Detayları

Uzunluk: 18 cm

En : 17 cm

Derinlik : 8 cm

Ağırlık : 636 g

 

 
Materyal
Mermerit
Boyut/Ebat
18x17 cm
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR