Doğal Fermente 2'li Sirke Seti

Doğal Fermente 2'li Sirke Seti (GD.04.02.103029)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺249,00(KDV Dahil)

Yüzyıllardan beri farklı amaçlarla kullanılan sirkeler, günümüze 14. yy’da yaşanan bir salgın sonrasında keşfedilerek gelmiştir.


Set İçeriği

Elma Sirkesi Doğal Fermantasyon 500 ml

Üzüm Sirkesi Doğal Fermantasyon 500 ml

  

 

Yapılışı

Set içeriğimizdeki Anadolia Elma Sirkesi; Niğde yöresinde, dalından toplanan doğal elmaların, kabuklarıyla birlikte preslenmesiyle üretilmiştir. Yine set içeriğimizdeki Anadolia Üzüm Sirkesi de aynı şekilde Niğde yöresi siyah üzümlerin, kabuk ve çekirdekleriyle birlikte parçalanmasıyla üretilmiştir.

Birçok faydası olan elma ve üzüm sirkeleri; en az 6 ay olmak üzere, ortalama 9 – 12 ay dinlendirildikten sonra mükemmel tat ve kokuya ulaştığı zaman sağlıklı cam şişelere dolum yapılmaktadır.

Anadolia doğal fermantasyon sirkelerinde meyve harici bir ürün kullanılmamakta ve sirke oluştuktan sonra filtre edilme ve pastörize işlemi uygulanmamaktadır.

Sirkelerimiz, koruyucu ve katkı maddesi içermemektedir.

 

 

Kullanım Şekli

Anadolia doğal fermantasyon sirkelerinde meyve harici bir ürün kullanılmadığı ve sirke oluştuktan sonra filtre edilme ve pastörize işlemi uygulanmadığı için özellikle kapak açıldıktan sonra hava aldığı sürece tortu, renk değişimi ve sirke yüzeyinde "Ana" adı verilen şeffaf bir tabaka oluşabilir.

Bunlar bozulma belirtisi değildir ve sirke tekrar süzülerek kullanılabilir. Bu durum fermantasyonun devam ettiğini, sirkenin pastörize ve filtre edilmediğini gösterir.

 

 

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle paketlenerek gönderilmektedir.

 

 

 
Ürün Miktarı
1 lt
Sos Çeşidi
Sirke
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR