Dekoratif İşlemeli 5 Parça Sümen Seti

Dekoratif İşlemeli 5 Parça Sümen Seti (EY.03.03.103137)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺2.100,00(KDV Dahil)

Bulunduğu ortam kişiyi yansıtan bir ayna görevini görür. Bu nedenle günün büyük bir bölümünün geçirildiği çalışma alanındaki eşyaların şık ve kullanışlı olması son derece önemlidir.


Sümen; ofislerde çalışma masası üzerinde kullanılan bir masa üstü aksesuarıdır. Ofis masasında şıklık ve prestij yaratan sümen setleri, masa üstünde bulunan eşyaların bir arada ve uyumlu bir şekilde konumlandırılmasını sağlar.


Dekoratif İşlemeli 5 Parça Sümen Seti ile keyifli çalışmanın tadını çıkarırken masanızdaki araç ve gereçleri de kolaylıkla düzenleyebilirsiniz. Üstelik set içerisinde bulunan cam isimlik sayesinde ünvanınızı şık bir şekilde sergileyebilirsiniz.

 

 

Yapılışı

Ürünün kaidesi kayın ağacından yapılmış ve ceviz boyama ile renklendirilmiştir. Set içeriğinde dekoratif işlemeli cam aksesuarlar kullanılmıştır.

 

 

Kullanım Alanları

Dekoratif İşlemeli 5 Parça Sümen Seti ile dekorasyonunuza farklılık katabilir, bu kullanışlı ve dekoratif seti hediye ofis ortamına özel hediye seçenekleri arasında da değerlendirerek, dekorasyona ilgili iş ortaklarınızı ve dostlarınızı sevindirebilirsiniz.

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

 

 

Gönderim Şekli

Anadolia tarafından özenle paketlenerek gönderilmektedir.

 

Ürün Ölçüleri

En: 29 cm

Boy: 14,5 cm

Yükseklik: 24 cm

 

Kutu Ölçüleri

En: 23 cm

Boy: 37 cm

Yükseklik: 15 cm

Ağırlık: 900 g

 

 

Renk
Ahşap
Boyut/Ebat
29x14,5 cm
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR