Çekmeceli Büyük Boy Ahşap Satranç Masası

Çekmeceli Büyük Boy Ahşap Satranç Masası (MB.06.01.103001)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺4.250,00(KDV Dahil)
₺708,33 'den başlayan taksitlerle

Satranç, dünyanın en popüler oyunları arasında yer alıyor ve geçmişi çok eski dönemlere dayanıyor. M.Ö. 2000’li yıllarda Mısır’daki piramitlerin kabartmalarında, satrancın oynandığına dair bulgulara rastlanıyor. M.S. 6. yüzyılda Hindistan’da ortaya çıkan satranç, M.S. 10. yüzyılda Asya’nın tamamına, Orta Doğu ve Avrupa’ya yayılmış bulunuyor. 15. yüzyılda Avrupa’daki soylular arasında popülerleşmesi nedeniyle kraliyet oyunu olarak da anılan satranç, dizilişleri ve kuralları bakımından birtakım değişiklikler göstererek 19. yüzyılda bugünkü halini alıyor.

 

Siz de satranç oynamayı seviyorsanız, Anadolia Mağazacılık tarafından özenle tasarlanan Çekmeceli Büyük Boy Ahşap Satranç Masası tam size göre! Çekmeceli satranç masası, hem dekoratif hem de işlevsel oluşuyla mobilya kategorisinde en gözde ürünler arasında dikkat çekiyor. Satranç oynarken kullanabileceğiniz masayı, dekoratif tasarımıyla başlı başına bir mobilya olarak da değerlendirebilirsiniz.


Aynı zamanda, satranç sevdiğini bildiğiniz kişilere ilginç bir hediye sunmak istiyorsanız, onlara bu kullanışlı ve şık satranç masası ile sürpriz yapabilirsiniz. Özellikle, Babalar Günü gibi önemli günler söz konusu olduğunda hediye almakta zorlanıyorsanız, Çekmeceli Büyük Boy Ahşap Satranç Masası muhteşem bir hediye olacaktır.

 

 

Yapılışı

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle tasarlanan Çekmeceli Büyük Boy Ahşap Satranç Masası, fırınlanmış Kayın Ağacı’ndan yapılmıştır. Vernikleme işlemi, dayanıklılığı yüksek olan özel bir vernikle gerçekleştirilmiştir ve satranç masasının uzun ömürlü olabilmesi için dayanıklılığı arttırılmıştır. Satranç masasının oyun alanında, ağaç dokusunu bozmayacak şekilde dijital baskı uygulanmıştır. Masaya 2 adet çekmece eklenmiş ve altın kulplarla süslenmiştir.

 

 

Kullanım Alanları

Çekmeceli Büyük Boy Ahşap Satranç Masası’nı hem satranç oynarken kullanabilir hem de dekoratif tasarımı sayesinde başlı başına bir mobilya olarak değerlendirebilirsiniz. Kullanışlı ve şık satranç masası, satranç sevdiğini bildiğiniz kişilere hediye etmek açısından harika bir seçenektir. Özellikle siz de Babalar Günü gibi önemli günlerde hediye almakta zorlanıyorsanız, Çekmeceli Büyük Boy Ahşap Satranç Masası muhteşem bir hediye olacaktır.

   

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, kuru bir bez ile temizlenmelidir.

 


Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle paketlenerek gönderilmektedir.


Ürün Ölçüleri

Boy: 70 cm

En: 65,5 cm

Yükseklik : 70 cm

Derinlik : 65,5 cm

 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR