Büyük İskender Büst

Büyük İskender Büst (RP.02.03.103125)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺2.024,00(KDV Dahil)

Asıl adı III. Aleksandros olan İskender ya da bilinen adıyla Büyük İskender, Antik Makedonya Krallığı’nın MÖ 336-323 yılları arasındaki kralıdır. Babası II. Filip’in yerine tahta geçmiştir ve hükümdarlığı boyunca hiçbir muharebede yenilmemiş olmasıyla, tarihin en başarılı askeri komutanlarından biri olarak kabul edilmiştir. Hüküm sürdüğü dönemde Makedonya’dan Hindistan’a kadar uzanan toprakları ele geçirmiş ve antik dünyanın en büyük imparatorluklarından birini oluşturmuştur. Eski Yunan uygarlığının ve Helenistik kültürün Doğu’ya yayılmasında da etkili olan Büyük İskender, seferleri sırasında kendi adını taşıyan şehirler ve bölgeler kurmuştur. Türkiye’de Hatay sınırları içinde yer alan İskenderun ilçesi de buna örnektir.

 

 

Anadolia tarafından mermeritten yapılmış Büyük İskender Büst ile tarihi yaşam alanlarınıza taşıyabilir; evinizde, ofisinizde dönemin havasını estirerek dekorasyonunuzda fark yaratabilir, Büyük İskender’in başarılarının size ve görenlere ilham kaynağı olmasına izin verebilirsiniz.

 

 

 

Yapılışı

Mermeritten  yapılmıştır.

 

 

Kullanım Alanları

Eviniz, ofisiniz gibi yaşam alanlarınıza yerleştirebileceğiniz Büyük İskender Büst ile mekânlarınızda tarihi bir hava yaratabilir, dekorasyonunuzu farklılaştırabilir, Büyük İskender’in başarılarından ilham alabilirsiniz. Büyük İskender Büst aynı zamanda, tarihe ilgi duyan sevdiklerinize de muhteşem bir hediye olacaktır.

 

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

 

 

Gönderim Şekli

Anadolia tarafından özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir.

 

 

Ürün Detayları

 

Ürün Ölçüleri:

Yükseklik: 47 cm

Genişlik: 20 cm

 

 

Malzeme:

Mermerit

 
Renk
Beyaz
Materyal
Mermerit
Parça Sayısı
Tekli
Tema / Stil
Modern
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR