Beyaz Çiçekli Beton Kalemlik
Beyaz Çiçekli Beton Kalemlik
Beyaz Çiçekli Beton Kalemlik

Beyaz Çiçekli Beton Kalemlik (EY.03.01.102956)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺300,00(KDV Dahil)
₺50,00 'den başlayan taksitlerle

Günümüzde yaygın bir yapı malzemesi olan beton; çakıl, kum gibi “agrega” adı verilen maddelerin, bağlayıcı bir madde ve su ile birleşmesinden meydana geliyor. Bağlayıcı madde olarak genellikle çimento katılmasından dolayı, beton gri renk alıyor ve beton dendiğinde akla gri renkli taş geliyor. Farklı amaçlarla değişik şekillerde yaklaşık 5 bin yıldır kullanılan beton; dayanıklı, su geçirmez, yangına karşı dirençli, ekonomik olması gibi sebeplerle çok tercih ediliyor. Dekoratif malzeme olarak da sık sık karşımıza çıkıyor.


Anadolia Mağazacılık tarafından betondan üretilen beyaz çiçekli masa üstü kalemlik, hem dekoratif hem dayanıklı oluşu sayesinde uzun süre boyunca masanıza şıklık katacaktır. Zarif çiçek desenli beton kalemlik, dekorasyon için uygun olmakla beraber, hediyelik eşya kategorisinde değerlendirmek için de uygundur.


Yapılışı

Beyaz çiçek desenli masa kalemliği betondan yapılmıştır.

 

Kullanım Alanları

Masanızın üzerinde kullanabileceğiniz beton kalemlik, beyaz çiçek desenleri ile masanıza şıklık katacaktır. Aynı zamanda dayanıklı ve kullanışlı olan bu masa kalemliğini sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, bezle silerek temizlenmelidir.

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle paketlenerek gönderilmektedir.

 

Ürün Detayları

En: 7 cm

Boy: 9 cm

Kalınlık: 1 cm

Ağırlık: 340 g

 
Materyal
Beton
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR