Anadolia 64'lü Madlen Çikolata
Anadolia 64'lü Madlen Çikolata
Anadolia 64'lü Madlen Çikolata
Anadolia 64'lü Madlen Çikolata
Anadolia 64'lü Madlen Çikolata

Anadolia 64'lü Madlen Çikolata (GD.03.05.102922)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺590,00(KDV Dahil)

Çikolata pek çoğumuzun severek tükettiği bir lezzet. Çikolatanın tarihi oldukça eski ve çeşitleri de bir o kadar fazla. Hâl böyle olunca, birbirinden lezzetli çikolata çeşitleri arasından seçim yapmak zorlaşıyor. Hepimizin bildiği gibi, çikolata türleri içinde madlen çikolata çok tercih ediliyor. Birçok çikolata türü arasından madlen çikolatanın tercih edilmesinde, sahip olduğu özellikler önemli bir etken olarak öne çıkıyor. Bu özelliklerin başında; lezzet yoğunluğu, içeceklerin yanına yakışması, sağlıklı olması, estetik görünümü, özel günlere uygunluğu, süsleme ve sos amacıyla kullanılması yer alıyor.

 

 

“Neden Madlen Çikolata?” sorusuna daha detaylı cevap almak isterseniz “Madlen Çikolatayı Tercih Etmeniz için 6 Sebep” başlıklı blog yazımıza göz atabilirsiniz.

 

 

“Anadolia 64’lü Madlen Çikolata” lezzeti ve özel tasarımlı şık kutusu ile hem ikramlık hem de hediyelik olarak özel günlerinizin kurtarıcısı olacaktır. Sütlü ve bitter çeşitlerinin aynı kutu içinde yer alması, her iki tercihe de hitap edecektir.

 

İçindekiler

Sütlü Kare Madlen: Şeker, Kakao Kütlesi, Kakao Yağı

Tam Yağlı Süt Tozu: Vanilya Aroma Vericisi, Emülgatör (Soya Lesitini), Toplam Kakao Kütlesi: %33

Bitter Kare Madlen: Şeker, Kakao Kütlesi, Kakao Yağı, Vanilya Aroma Vericisi, Emülgatör (Soya Lesitini), Toplam Kakao Kütlesi: %51

 

 

 

Kullanım Alanları

“Anadolia 64’lü Madlen Çikolata” tek başına başlıca bir lezzet ve mutluluk kaynağı olmakla birlikte, kahve ve çay gibi içeceklerinizin yanına da çok yakışacaktır. Pastalarınızda ve bazı tatlılarınızda süsleme amacıyla veya erimiş çikolata hâlinde çikolata sosu olarak da kullanabileceğiniz madlen çikolatayı; söz nişan, bayram gibi özel günlerde ikramlık ve hediyelik gibi amaçlarla da tercih edebilir, aynı zamanda kurumsal hediye olarak değerlendirebilirsiniz.

 

 

Kullanım Şekli

Herhangi bir rahatsızlığınız varsa tüketmeden önce mutlaka doktorunuza danışmalısınız.

Alerjen Uyarısı: Soya ürünü ve süt ürünü içerir. Eser miktarda Antep fıstığı, fındık, badem ve ceviz içerebilir.

Serin ve kuru yerde (+18/+22°C’de) muhafaza edilmelidir, buzdolabına koyulmamalıdır.

 

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir.

 

 

Ürün Detayları

23,5x22 cm

 

 

Ürün Miktarı
64 Adet
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR