Anadolia 16'lı Special Çikolata
Anadolia 16'lı Special Çikolata
Anadolia 16'lı Special Çikolata
Anadolia 16'lı Special Çikolata
Anadolia 16'lı Special Çikolata

Anadolia 16'lı Special Çikolata (GD.03.05.102923)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺490,00(KDV Dahil)

Çikolata pek çoğumuzun severek tükettiği bir lezzet. Çikolatanın tarihi oldukça eski ve çeşitleri de bir o kadar fazla. Hâl böyle olunca, birbirinden lezzetli çikolata çeşitleri arasından seçim yapmak zorlaşıyor. 


Anadolia 16’lı Special Çikolata, farklı lezzetleri bir arada barındırması ve özel tasarımlı şık kutusu ile hem ikramlık hem de hediyelik olarak özel günlerinizin kurtarıcısı olacaktır.

 

İçindekiler

ÖRGÜ (PORTAKAL AROMALI BEYAZ TRUF DOLGULU BEYAZ ÇİKOLATA): Beyaz Çikolata (%50); Şeker, Kakao Yağı, Yağlı Süt Tozu, Emülgatör (Soya Lesitini), Vanilya Aroma Vericisi, Çikolatadaki Kakao Kuru Maddesi (%31), Truf Dolgusu (%50): Şeker, Kakao Yağı, Yağlı Süt Tozu, Emülgatör (Soya Lesitini), Tereyağı, Vanilya ve Portakal Aroma Vericisi.

 

KELEBEK FRAMBUAZ (FRAMBUAZ DOLGULU BİTTER VE BEYAZ ÇİKOLATA): Bitter ve Beyaz Çikolata (%60); Şeker, Kakao Kütlesi, Kakao Yağı, Yağlı Süt Tozu, Emülgatör (Soya Lesitini), Vanilya ve Frambuaz Aroma Vericisi, Renklendiriciler (E122,E129), Çikolatadaki Kakao Kuru Maddesi (%51), Frambuaz Dolgu (%40): Şeker, Frambuaz, Su, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Kıvam Artırtıcı (Pektin), Koruyucu (Potasyum Sorbat E-202), Antioksidan (Askorbik Asit), Frambuaz Aroma Vericisi.

 

TANE FINDIKLI (FINDIK EZMESİ DOLGULU BİTTER ÇİKOLATA): Şeker, Kakao Kütlesi, Kakao Yağı, Emülgatör (Genetiği Değiştirilmemiş Soya Lesitini), Vanilya Aroma Vericisi, Çikolatadaki Kakao Kuru Maddesi (%51), Fındık Dolgusu: Şeker, Fındık Ezmesi, Kakao Kütlesi, Süt Tozu, Kakao Yağı, Emülgatör (Genetiği Değiştirilmemiş Soya Lesitini), Vanilya Aroma Vericisi.

 

TANE BADEM (BADEM EZMESİ DOLGULU SÜTLÜ ÇİKOLATA ): Şeker, Kakao kütlesi, Kakao Yağı, Tam Yağlı Süt Tozu, Emülgatör (Soya Lesitini), Vanilya Aroma Vericisi, Çikolatadaki Kakao Kuru Maddesi (%33), Badem Dolgusu: Şeker, Kakao kütlesi, Süt Tozu, Kakao Yağı, Badem Ezmesi, Badem İçi, Emülgatör (Soya Lesitini), Vanilya Aroma Vericisi.

 

DENİZ KABUĞU (KAKAO PARÇACIKLI GANAJ DOLGULU DESENLİ BEYAZ ÇİKOLATA): Şeker, Kakao Kitlesi, Kakao Yağı, Yağlı Süt Tozu, Emülgatör (Genetiği Değiştirilmemiş Soya Lesitini), Vanilya Aroma Vericisi, Çikolatadaki Kakao Kuru Maddesi (%31), Ganaj Dolgusu: Şeker, Glikoz Şurubu, Kakao Kitlesi, Kakao Yağı, Kakao Parçacıkları, Emülgatör (Genetiği Değiştirilmemiş Soya Lesitini), Koruyucu (Potasyum Sorbat).

 

Kullanım Alanları

Anadolia 16’lı Special Çikolata, tek başına başlıca bir lezzet ve mutluluk kaynağı olmakla birlikte, kahve ve çay gibi içeceklerinizin yanına da çok yakışacaktır. Çikolatayı; söz nişan, bayram gibi özel günlerde ikramlık ve hediyelik gibi amaçlarla da tercih edebilir, aynı zamanda kurumsal hediye olarak değerlendirebilirsiniz.

 

Kullanım Şekli

Herhangi bir rahatsızlığınız varsa tüketmeden önce mutlaka doktorunuza danışmalısınız.

Alerjen Uyarısı: Soya ve Süt Ürünü içerir. Eser miktarda Fındık, Badem, Ceviz ve Antep fıstığı içerebilir.

Serin ve kuru yerde (+18/+22°C’de) muhafaza edilmelidir, buzdolabına koyulmamalıdır.

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir.

 

Ürün Detayları

 

23,5x22 cm

 
Ürün Miktarı
16 Adet
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR