Amber Altın 6’lı Meşrubat Bardağı Seti

Amber Altın 6’lı Meşrubat Bardağı Seti (EY.04.03.103079)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺5.000,00(KDV Dahil)

Amber Altın 6’lı Meşrubat Bardağı Seti; sofralarınıza, sunumlarınıza şıklık ve zarafet katacak! Aynı zamanda çeyizler için de olmazsa olmazlar arasında yer alan bu 6’lı meşrubat bardağı seti, gerek kullanışlı gerek estetik tasarımıyla herkesi kendine hayran bırakacak…

 

Tarihsel ve kültürel açıdan baktığımızda süsleme geleneksel bir ifade biçimi olarak karşımıza çıkıyor. Bu süreç boyunca, süslemenin çok yönlü doğasının, çeşitli aşamalardan geçerek evrimleştiğini görüyoruz. Günümüzde ise teknolojik gelişmelerin de etkisiyle, tasarımın mükemmeliyetçi bir noktaya doğru ilerlemesi, süslemenin tasarımla olan ilişkisini daha da güçlendiriyor. Biz de Anadolia ailesi olarak; süreç içindeki ustaca tasarımları harmanlayarak oluşturduğumuz, her biri estetik bir bütünlük ve zarafet sergileyen süsleme ürünleri sizlere sunuyoruz.

   

Yapılışı

Amber Altın 6’lı Meşrubat Bardağı Seti, tarihsel ve kültürel süreç içindeki ustaca tasarımların harmanlanmasıyla meydana getirilmiştir.

   

Kullanım Alanları

Amber Altın 6’lı Meşrubat Bardağı Seti; hem çeyizinize eklemek hem de sofralarınıza, sunumlarınıza şıklık katmak için harika bir seçim olacaktır. Dilerseniz bu zarif seti, sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

 

Kullanım Şekli

Elde yıkanması önerilmektedir.

 

Gönderim Şekli

Özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir.


Ürün Detayları

Yükseklik: 15 cm

Çap: 7 cm

 

Renk
Altın
Materyal
Cam
Parça Sayısı
6'lı
Hacim
300 - 399 ml
Ürün Tipi
Meşrubat Bardağı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR