Ahşap Kutulu Mini Renkli Satranç Takımı

Ahşap Kutulu Mini Renkli Satranç Takımı (YB.08.02.102973)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺1.900,00(KDV Dahil)
₺316,67 'den başlayan taksitlerle

Satranç, dünyanın en popüler oyunları arasında yer alıyor ve geçmişi çok eski dönemlere dayanıyor. M.Ö. 2000’li yıllarda Mısır’daki piramitlerin kabartmalarında, satrancın oynandığına dair bulgulara rastlanıyor. M.S. 6. yüzyılda Hindistan’da ortaya çıkan satranç, M.S. 10. yüzyılda Asya’nın tamamına, Orta Doğu ve Avrupa’ya yayılmış bulunuyor. 15. yüzyılda Avrupa’daki soylular arasında popülerleşmesi nedeniyle kraliyet oyunu olarak da anılan satranç, dizilişleri ve kuralları bakımından birtakım değişiklikler göstererek 19. yüzyılda bugünkü halini alıyor.

Anadolia Mağazacılık tarafından mermeritten yapılan ve özel boyalarla renklendirilen satranç takımı ile satranç, şimdi daha da bir keyifli! Masif ahşaptan yapılmış satranç tahtası üzerinde satranç oynayarak keyif dolu anlar geçirebilir, sonrasında da yine masif ahşaptan yapılmış taş haznesine taşları yerleştirerek satranç takımınızı kolaylıkla saklayabilirsiniz. Satranç takımının kutusu da masif ahşaptandır ve şık bir görünüme sahiptir.

Hem kendinize hem de sevdiklerinize alabileceğiniz takım sayesinde güzel anlar geçirebilir ve sevdiklerinizin de mutlu zamanlar geçirmelerine katkıda bulunabilirsiniz. Ahşap Kutulu Mini Renkli Satranç Takımı’nı aynı zamanda kurumsal hediye olarak iş ortaklarınıza ve çalışma arkadaşlarınıza da hediye edebilirsiniz.

 

 


Yapılışı

Anadolia Mağazacılık tarafından mermeritten yapılan taşlar, özel boyalarla renklendirilmiştir. Satranç tahtası ve çekmeceli taş haznesi masif ahşaptan yapılmıştır ve yine masif ahşaptan şık beyaz baskılı taşıma kutusunda gönderilmektedir.


 

 

Kullanım Alanları

Masa oyunu olarak iki oyuncuyla satranç tahtası ve taşları ile oynanan satranç, hem kendiniz hem de hediye olarak sevdikleriniz için uygun olmakla beraber; iş ortaklarınız ve çalışma arkadaşlarınıza kurumsal hediye olmaya da uygundur.

 

 

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, kuru bir bez ile temizlenmelidir.

 

 

 

Gönderim Şekli

Özel boyalarla renklendirilerek mermeritten yapılmış taşlar ve ahşap çekmeceli oyun alanı, beyaz baskılı taşıma kutusunda gönderilmektedir.

 



Ürün Detayları 

En: 23 cm

Boy: 23 cm

Kalınlık: 7 cm

Ağırlık: 1.454 g

 

Taşlar

En: 1,5 cm

Boy: 2 cm

 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR