Ahşap İstanbul Paşabahçe Vapur Maketi
Ahşap İstanbul Paşabahçe Vapur Maketi
Ahşap İstanbul Paşabahçe Vapur Maketi

Ahşap İstanbul Paşabahçe Vapur Maketi (YB.06.02.102812)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺350,00(KDV Dahil)
₺58,33 'den başlayan taksitlerle

Anadolia Mağazacılık olarak; kültürel mirasımızı yaşam alanlarınıza, dolayısıyla da günlük hayatınıza taşıyabilmenizi sağlayacak ürünleri sizlere sunuyoruz. Hobi ürünleri olarak da kültürel mirasımızdan izler taşıyan tasarımlarımıza devam ediyoruz. Yetişkinler için sunduğumuz, tarihi geçmişi olan İstanbul Paşabahçe Vapur Maketi de bu ürünlerden biri. Maketinizi, vapurun tarihsel sürecini hatırlayarak çok daha büyük bir keyifle tamamlayacağınıza eminiz. Ahşaptan yapılmış maketi mekanlarınıza dekoratif olarak yerleştirebilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.


(*Önemli Not: İstanbul Paşabahçe Vapur Maketi, boya ve çok küçük parçalar içerdiğinden, çocuklar için uygun değildir. Çocuklarınızı sürece dahil etmek istiyorsanız, mutlaka yanlarında yer alarak birlikte yapmanızı öneririz.)

 

İstanbul Paşabahçe Vapuru, 1952 İtalyan yapımıdır. II. Dünya Savaşı bitmeden önce savaş gemisi olması amacıyla yapımına başlanan geminin, inşasına başlanmasından kısa bir süre sonra savaşın sona ermesi ve 1950 yılında Şehir Hatları’ndan sipariş gelmesi üzerine, açık denizde yol alabilecek bir yolcu vapuru olarak tasarlanmıştır. Paşabahçe Vapuru, 1952’de İtalya’nın Taranto Limanı’ndan hareket ederek İstanbul’a doğru yola çıkmıştır. Diğer ithal gemilerden farklı olarak römorkörlerle çekilerek değil, güç üreten makineleri sayesinde kendi başına yola koyulmuştur. Sefer 2,5 gün sürmüştür. İstanbul’a giriş yapan gemi, Kabataş-Adalar ve Yalova hatları başta olmak üzere, 58 yıl kesintisiz şekilde Şehir Hatları’nda işletilmiştir.

 

Döneminin en büyük ve hızlı vapuru olan Paşabahçe Vapuru, 2010 yılında hizmet dışına çıkarılmış, 2020 yılında yenileme çalışmalarına başlanmıştır. 2022 yılında yenilenmiş olarak tekrar hizmete giren Paşabahçe Vapuru, Şehir Hatları’nın en güçlü ve hızlı vapuru olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

 

 


Kullanım Alanları

Ahşap İstanbul Paşabahçe Vapur Maketi, Anadolia Mağazacılık tarafından büyükler için hobi ürünü olarak tasarlanmıştır. Paşabahçe Vapur Maketi, tarihsel süreci nedeniyle, yaparken size büyük keyif verecektir. Tamamladığınız el emeği göz nuru maketinizi yaşam alanlarınıza dekoratif olarak yerleştirebileceğiniz gibi, sevdiklerinize hediye de edebilirsiniz. Tercihinize göre ister aldığınız haliyle ister bitmiş haliyle hediye seçenekleri arasında değerlendirebileceğiniz bu maket, dostlarınızı çok mutlu edecektir.

 

(*Önemli Not: İstanbul Paşabahçe Vapur Maketi, boya ve çok küçük parçalar içerdiğinden, çocuklar için uygun değildir. Çocuklarınızı sürece dahil etmek istiyorsanız, mutlaka yanlarında yer alarak birlikte yapmanızı öneririz.)

 

 


Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle paketlenerek gönderilmektedir.

 


 

Ürün Ölçüleri

31x3,2x11 cm

 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR