Nemrut Herakles Başı
Nemrut Herakles Başı
Nemrut Herakles Başı

Nemrut Herakles Başı (RP.01.01.100470)

Brand : Anadolia
Price : ₺680,00(Vat included)
₺113,33 With install ments starting from

1987’de UNESCO Dünya Mirasları Listesi’ne giren ve Adıyaman il sınırları içinde bulunan Nemrut Dağı, 2.150 metre yüksekliğe sahip. Adıyaman Nemrut Dağı; üzerindeki antik mezarlar, anıtsal heykeller, mimari kalıntılar ve gün doğumu ile gün batımının seyredilebildiği muhteşem manzarası ile her yıl binlerce ziyaretçi tarafından ziyaret ediliyor. Kalıntıların, Kommagene Uygarlığı’na ait olduğu ve Kommagene Kralı I. Antiochos tarafından yaptırıldığı düşünülüyor. 10 metreyi bulan heybetli heykeller ve metrelerce uzunluktaki kitabeler ile dikkat çeken Nemrut Dağı’nda yer alan heykellerden biri de Herakles’e ait. Doğu, batı ve kuzey terası olmak üzere üç tümülüs terası bulunuyor ve Herakles Heykeli doğu terasında yer alıyor.

Yunan Mitolojisi’nde kahramanlardan biri olan Herakles, Roma Mitolojisi’nde ve modern Batı’da Herkül olarak biliniyor. Herakles; Zeus ve Alkmene’nin oğlu olarak geçiyor.

Nemrut Dağı’ndaki heykeller arasında dikkat çeken Herakles Başı, Anadolia Mağazacılık tarafından mermerit olarak üretilmiştir. Dekorasyona önem veriyorsanız, yaşam alanlarınızda bu mitolojik kahramana yer açarak farklılık yaratabilirsiniz. İster ev dekorasyonu ister ofis dekorasyonu için olsun, Herakles Başı sayesinde Nemrut Dağı havasını yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz. Hediyelik eşya kategorisinde de değerlendirebileceğiniz Herakles Başı, sevdiklerinizi şaşırtacak ve ilginç bir hediye olarak hafızalarında yer edecektir.

 

Yapılışı

Mermeritten yapılan ürün, yine mermerit kaide ile birleştirildikten sonra patine ve tesviye işlemlerinden geçirilerek özel kutusunda sunulmaktadır.

 

Kullanım Alanları

Anadolia Mağazacılık tarafından mermerit olarak üretilen Herakles Başı, yaşam alanlarınızda dekorasyonunuzun bir parçası olmaya çok uygundur. Ev dekorasyonundan ofis dekorasyonuna; konumlandırıldığı mekanda farklılık yaratıp Nemrut Dağı havasını bulunduğu ortama taşıyacak olan Herakles Başı, hediye seçenekleri arasında da değerlendirilebilir. Özellikle ilginç bir hediye arayışındaysanız, bu hediye sevdiklerinizi şaşırtarak mutlu edecektir.

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir.

 

Ürün Detayları

Uzunluk: 16,5 cm

En : 8,5 cm

Derinlik : 8 cm

Ağırlık : 828 g

 

 

Renk
Krem
Materyal
Mermerit
Boyut/Ebat
16,5x8,5
Parça Sayısı
Tekli
Tema / Stil
Modern
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN