İonik Sütun Mavi Kitap Desteği
İonik Sütun Mavi Kitap Desteği
İonik Sütun Mavi Kitap Desteği
İonik Sütun Mavi Kitap Desteği
İonik Sütun Mavi Kitap Desteği

İonik Sütun Mavi Kitap Desteği (EY.05.31.103045)

Brand : Anadolia
Price : ₺850,00(Vat included)
₺141,67 With install ments starting from

İonik sütun, Anadolu’nun batı ve güney kıyılarında ortaya çıkmış ve bu bölgede gelişim göstermiştir. İon düzeninde genellikle doğudan alınan zengin bezemeler belli bir kurala bağlı kalmaksızın mimari elemanlar üzerine uygulanır; ince, zarif ve dekoratiftir. Önden bakıldığında sütun başlıklarının iki yanında, volt adı verilen helezonik iki kıvrım yer alır ve kıvrımlar arasındaki bölümde zarif motiflere yer verilir.

Tarihe ilgi duyuyorsanız, Anadolia Mağazacılık tarafından mermeritten yapılmış “İonik Sütun Mavi Kitap Desteği” ile kitaplığınızı süsleyebilir, kitaplarınızı düzenli bir şekilde yerleştirebilir, dekorasyonunuza farklı bir hava katabilirsiniz.

Sevdiklerinize ilginç bir hediye almak istiyorsanız, hediye seçenekleri arasında da değerlendirebileceğiniz bu dekoratif kitap desteği, özellikle tarih merakı olan dostlarınızı çok mutlu edecektir.


Yapılışı

Anadolia Mağazacılık tarafından mermeritten yapılmıştır. Anadolia Mağazacılık tarafından özenle hazırlanmış ahşap kutusunda, tekli kitap desteği olarak gönderilmektedir.


Kullanım Alanları

Mermeritten yapılmış “İonik Sütun Mavi Kitap Desteği”ne kitaplığınızda yer açarak hem kitaplarınızı düzenli şekilde yerleştirebilir hem de dekoratif kitap desteği sayesinde dekorasyonunuzu farklılaştırabilirsiniz. Sevdiklerinize hediye almak istiyor ve ne alacağınıza karar veremiyorsanız, bu şık kitap desteği hediyelik olarak da doğru bir seçim olacaktır.


Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, nemli bir bez ile temizlenmelidir.

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle hazırlanmış ahşap kutusunda, tekli kitap desteği olarak gönderilmektedir.

 

Ürün Detayları

Ürün Malzemesi: Mermerit

 

Ürün Rengi: Mavi

Ürün Boyutları:

En: 8,5 cm

Boy: 17,5 cm

Yükseklik: 7,5 cm

Ağırlık: 1.2 kg

 

Kutu Malzemesi: 3 mm MDF Kutu

Kutu Boyutları:

En: 14 cm

Boy: 22,5 cm

Yükseklik: 9 cm

Ağırlık: 1.4 kg

Renk
Mavi
Materyal
Mermerit
Karakter/Tema
Simge
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN