100. Yıl Anısına İlk Meclis Rölyef
100. Yıl Anısına İlk Meclis Rölyef
100. Yıl Anısına İlk Meclis Rölyef
100. Yıl Anısına İlk Meclis Rölyef

100. Yıl Anısına İlk Meclis Rölyef (RP.02.03.102943)

Brand : Anadolia
Price : ₺1.100,00(Vat included)
₺183,33 With install ments starting from


Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk binası, 1924 yılına kadar Meclis binası olarak kullanılmış, 1961 yılında da müzeye çevrilmiştir. Ankara’nın Altındağ İlçesinde yer alan Birinci TBMM Binası, Kurtuluş Savaşı Müzesi olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde hizmet vermeye devam ediyor. Bu tarih müzesinde, Kurtuluş Savaşı yıllarına ve Cumhuriyet’in ilanına yönelik eserler sergileniyor.

Anadolia Mağazacılık tarafından Cumhuriyet’in 100. Yılı anısına yapılan ve üzerinde “Cumhuriyet’imizin 100. Yılı Kutlu Olsun” yazan bu özel tasarımı yaşam alanlarınıza taşıyarak ve sevdiklerinize hediye ederek siz de Cumhuriyet’in 100. Yılı’nı kutlayabilirsiniz.

 

Yapılışı

Üzerine tarama işlemleri yapılan ahşap kaide, dolgu ve vernik sürecinden geçirilmiştir. Mermerit TBMM dökümü yapılıp patine işlemi uygulandıktan sonra özenle montajlanmıştır. Özel kutusunda sunulmaktadır.

 

Kullanım Alanları

Cumhuriyet’in 100. Yılı anısına Anadolia Mağazacılık tarafından tasarlanan İlk Meclis Binası’nı; ev, ofis gibi yaşam alanlarınızda konumlandırabilirsiniz. Sevdiklerinize ilginç hediyeler sunmayı seviyorsanız, hediyelik eşya kategorisinde hediye seçenekleri arasında da değerlendirebilirsiniz.

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, kuru bezle temizlenmelidir.

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle hazırlanmış kutusunda gönderilmektedir.

 

Ürün Detayları

Uzunluk: 16,3 cm

En : 19 cm

Derinlik : 7,2 cm

Ağırlık : 564 g

 

 
Materyal
Ahşap Mermerit
Boyut/Ebat
16,3x19 cm
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN