Efes Tanrıçaları Kokulu Mum Seti
Efes Tanrıçaları Kokulu Mum Seti
Efes Tanrıçaları Kokulu Mum Seti

Efes Tanrıçaları Kokulu Mum Seti (EY.05.19.102996)

Marke : Anadolia
Preis : ₺380,00(inkl. MwSt)
₺63,33 ab {0} Raten

Geniş bir alana yayılan Efes Antik Kenti’nde, amfitiyatroyu geçtikten sonra bizi karşılayan Celsus Kütüphanesi, Antik Yunan kalıntılarına ev sahipliği yapıyor. Etkileyici bir mimariye sahip kütüphanenin girişinde, sütunları süsleyen dört kadın heykeli bulunuyor. Bu heykeller; Sofya, Aret, Episteme ve Ennoia heykelleri olarak karşımıza çıkıyor. Heykellerin orijinalleri, Viyana Sanat Tarihi Müzesi’nde sergileniyor. Bu tanrıça heykellerinden Sofya bilgeliği, Aret cesareti, Episteme bilgiyi, Ennoia ise düşünceyi temsil ediyor.

Anadolia Mağazacılık tarafından yapılmış Efes Tanrıçaları Dörtlü Kokulu Mum Seti de bu dört tanrıçanın sembolü olarak yaşam alanlarını süslüyor. Siz de bulunduğunuz ortamlara bu tanrıçaların temsil ettiği bilgeliği, cesareti, bilgiyi, düşünceyi davet etmek istiyorsanız, sembolik olarak bu mumlardan yararlanabilirsiniz. Güzel mi güzel kokan mum setini sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

 

 

Yapılışı

Efes Tanrıçaları Kokulu Mum Seti Anadolia Mağazacılık tarafından, Efes Antik Kenti’nde bulunan Celsus Kütüphanesi’nin girişindeki dört tanrıça heykelini temsilen yapılmıştır.

 

 

Kullanım Alanları

Efes Tanrıçaları Kokulu Mum Seti’ni yaşam alanlarınızda dekoratif olarak kullanabilir, tanrıçaların temsil ettiği bilgeliği, cesareti, bilgiyi, düşünceyi bulunduğunuz ortama davet etmek için sembolik olarak mumlardan yararlanabilirsiniz. Kokulu mum setini hediye seçenekleri arasında da değerlendirebilirsiniz.

 

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, kuru bir bez ile temizlenmelidir.

 

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle paketlenerek gönderilmektedir.

 

 

Ürün Detayları

Mum 1

En: 6,1 cm

Boy: 16,8 cm

Derinlik: 4,7 cm

 

Mum 2

En: 6,5

Boy: 15 cm

Derinlik: 4,6

 

Mum 3

En: 6,1 cm

Boy: 18,5 cm

Derinlik: 4,5 cm

 

Mum 4

En: 5,3 cm

Boy: 18,1 cm

Derinlik: 5,4 cm

 
Renk
Beyaz
Parça Sayısı
4'lü
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: DE