Çekmeceli Premium Ahşap Satranç Masası

Çekmeceli Premium Ahşap Satranç Masası (MB.06.01.103002)

Marka : Anadolia
Fiyat : ₺14.500,00(KDV Dahil)
₺2.416,67 'den başlayan taksitlerle

Satranç, dünyanın en popüler oyunları arasında yer alıyor ve geçmişi çok eski dönemlere dayanıyor. M.Ö. 2000’li yıllarda Mısır’daki piramitlerin kabartmalarında, satrancın oynandığına dair bulgulara rastlanıyor. M.S. 6. yüzyılda Hindistan’da ortaya çıkan satranç, M.S. 10. yüzyılda Asya’nın tamamına, Orta Doğu ve Avrupa’ya yayılmış bulunuyor. 15. yüzyılda Avrupa’daki soylular arasında popülerleşmesi nedeniyle kraliyet oyunu olarak da anılan satranç, dizilişleri ve kuralları bakımından birtakım değişiklikler göstererek 19. yüzyılda bugünkü halini alıyor.


Siz de satranç oynamayı seviyorsanız, Anadolia Mağazacılık tarafından özenle tasarlanan Çekmeceli Premium Ahşap Satranç Masası tam size göre! Yaşam çiçeği desenleriyle ince ince işlenmiş çekmeceli satranç masası, hem dekoratif hem de işlevsel oluşuyla mobilya kategorisinde en gözde ürünler arasında dikkat çekiyor.

 

Yaşam çiçeği nedir? diye soracak olursanız; tarihi çok eskilere dayanmasına rağmen adını 1990’lı yıllarda alan, birçok kültürde, öğretide ve dinde büyük önem taşıyan; eski el yazmalarında, tapınaklarda, sanatta karşımıza çıkan bir semboldür diyebiliriz. Yaşam çiçeği, iç içe geçmiş eşit alana sahip çok sayıda daireden ve tüm bu dairelerin en dışında da büyük bir daireden oluşuyor, dairelerin içindeki çiçekler simetrik bir görüntü yaratıyor.

 

Yaşam çiçeği formu ile varlık, evrenin oluşumu, yaratılış döngüsü anlatılıyor. Bilgi, bilgelik, aydınlanma ile ilişkilendirilen sembol aynı zamanda çokluktaki birliği, varlığın tek bir kaynaktan geldiğini, her şeyin birbirine bağlı olduğunu ifade ediyor. Kabala’da yer alan hayat ağacı sembolünün de bu sembolden türemiş olabileceği düşünülüyor.


 

Yapılışı

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle tasarlanan Çekmeceli Premium Ahşap Satranç Masası, fırınlanmış Kayın Ağacı’ndan yapılmıştır. Vernikleme işlemi, dayanıklılığı yüksek olan özel bir vernikle gerçekleştirilmiştir ve satranç masasının uzun ömürlü olabilmesi için dayanıklılığı arttırılmıştır. Yaşam çiçeği formlu, özel işlemeli satranç masasının oyun alanında, ağaç dokusunu bozmayacak şekilde dijital baskı uygulanmıştır. Masaya 2 adet çekmece eklenmiş ve altın kulplarla süslenmiştir.

 

 

Kullanım Alanları

Çekmeceli Premium Ahşap Satranç Masası’nı satranç oynarken kullanabileceğiniz gibi, dekoratif tasarımıyla başlı başına bir mobilya olarak da değerlendirebilirsiniz. Aynı zamanda, satranç sevdiğini bildiğiniz kişilere ilginç bir hediye sunmak istiyorsanız, onlara bu kullanışlı ve şık satranç masası ile sürpriz yapabilirsiniz. Özellikle, Babalar Günü gibi önemli günler söz konusu olduğunda hediye almakta zorlanıyorsanız, Çekmeceli Premium Ahşap Satranç Masası muhteşem bir hediye olacaktır.

 

 

Kullanım Şekli

Kimyasal kullanmadan, kuru bir bez ile temizlenmelidir.

 

 

Gönderim Şekli

Anadolia Mağazacılık tarafından özenle paketlenerek gönderilmektedir.


Ürün Ölçüleri

Boy: 70 cm

En: 45,5 cm

Yükseklik : 70 cm

Derinlik : 45 cm

 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR